To je to što me zanima!

Tužni pit bull 14 sati ležao kraj ženke koju je udario automobil

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Djelatnici službe po uginulu životinju su došli 14 sati poslije, nakon što je korisnica Facebooka odlučila kontaktirati gradonačelnika Phoenixa i požuriti službe
Vidi originalni članak

Svijet je u nekoliko dana obišla dirljiva fotografija pit bulla koji leži uz svoju odabranicu i tuguje nakon što ju je udario automobil. Ženku pit bulla automobil je udario u petak na cesti u Phoenixu, no njezin partner nije ju želio napustiti. Uz ženku je ostao ležati čak 14 sati prije nego je došla Služba za životinje i odnijela njezin leš. 

Iz Službe kažu kako je pit bull i peti dan nakon nesreće u teškoj depresiji te da ga vjerojatno neko vrijeme neće moći udomiti. Fotografija dva psa tijekom vikenda podijeljena je tisuće puta, a mnogi su se javljali kako bi pomogli životinjama i saznali tužnu pozadinu fotografije. 

- Ovakvi slučajevi dirnu ljudska srca - rekao je Rodrigo Silva iz Službe za životinje. 

Ipak, djelatnici službe po uginulu životinju su došli 14 sati poslije, nakon što je korisnica Facebooka Karyn Aspan odlučila kontaktirati gradonačelnika Phoenixa i požuriti službe. Tugujući pit bull nije se micao od leša svoje partnerice te su mu iz obližnjeg restorana brze hrane odnijeli vodu i hranu. Služba za životinje je odnijela leš, kao i ožalošćenog pit bulla. Kako piše My Fox Phoenix, pas je vrlo tužan i povučen. Rodrigo Silva vjeruje kako ima vlasnika jer je imao ogrlicu, no za sada se nitko nije javio niti pitao za životinju. 

- Ako nastavi još tugovati morat ćemo ga dati u posvajanje gdje će se oporaviti od žalovanja - rekao je Silva. 

O sudbini pit bulla odlučuju u srijedu, a mnogi su se javili za udomljavanje, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 103

  • bubić 24.05.2012.

    ovo stvarno dirne čovjeka ravno u srce,pretužno.jadni pesek i ja bi ga udomila

  • Cobra273 24.05.2012.

    rekla je jedna moja poznanica da se mogu svi lupit glavom o zid, koji i nakon ovog tvrde da su pit bull opasni psi -.-

  • mihaela1000 24.05.2012.

    Moj mali pesek je bio u depresiji par mjeseci kad je naš stariji pas uginuo... Baš je bio jako tužan i do ničeg mu nije bilo... Životinje su jako osjećajne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare