To je to što me zanima!

Tužno jutro ispred studentskog doma na Savi: Poruke i svijeće za tragično preminulu djevojku

Svijeće, cvijeće, medvjedići i dirljive poruke nalaze se na mjestu pogibije 20-godišnje djevojke koja je život izgubila pod kotačima motora dok je prelazila cestu na pješakom prijelazu
Vidi originalni članak

U noći s petka na subotu tragično je ugašen mladi život 20-godišnje djevojke koju je na pješačkom prijelazu pregazio motociklist koji je preticao kolonu vozila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezini prijatelji su na mjestu pogibije, na Jarunskoj ulici, ostavili brojne svijeće, cvijeće, plišane igračke i dirljive poruke u spomen na preminulu djevojku.

Podsjetimo, djevojku je udario motocikl koji je na nju naletio oko 0:45 sati. Motociklist (21) je u nesreći zadobio teške ozljede i prevezen je u bolnicu.

VOZILI SE BEZ KACIGE Detalji užasa na Savi: Motorom bez dozvole pretjecao kolonu, usmrtio djevojku (20) na zebri

Nakon naleta na djevojku, motorom se nastavio nekontrolirano kretati, prešao je preko južne trake i izletio van ceste. Naletio je potom na rubni kamen i u stup javne rasvjete. 

Djevojka (20) je od posljedica nesreće preminula u vozilu hitne pomoći, rekli su iz Općinskog državnog odvjetništva. Teško ozlijeđenog mladića koji je vozio motor prevezli su u KBC Sestre milosrdnice gdje su ga zadržali na liječenju.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Nepravdo Izumri 28.06.2021.

    ?sve samo o toj nesretnoj djevojci..di je baja sa motora?ime?

  • mexpert 28.06.2021.

    biciklistu koji je prešao na crveno odmah je bilo ime i prezime...gdje je ime i prezime ovog ubojice ?????

  • Okuka 27.06.2021.

    Božinoviću menjaj zakon motorima tablice sprijeda a zadnja svinuta pod sjedalo drastične kazne. Bez obzira na brzinu kvalitetna kamera ga lovi. Kak je čelična ledi uvela reda na engleske stadione

Komentiraj...
Vidi sve komentare