To je to što me zanima!

Tužno! Uginuo potražni pas Rex kojeg su istukli palicama...

Podsjetimo, Rexa je prošlog tjedna netko pretukao metalnom palicom. Dok je vatrogasac bio na poslu, nepoznati lopovi pokušali su mu provaliti u kuću.  U dvorištu ih je dočekao Rex. Pretučenog ga je pronašla supruga vatrogasca.
Vidi originalni članak

Nažalost Rex nije izdržao. Unatoč dobrim prognozama, imao je moždani udar u noći s petka na subotu i od tada je bio gotovo nepokretan. Uginuo je rano jutros u svojoj kući. Hvala svima na podršci, napisao je na svom Facebook profilu vatrogasac DVD-a Karlovac Dejan Ranitović, ujedno i vlasnik psa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, njegovog psa prošlog tjedna je netko pretukao metalnom palicom. Dok je vatrogasac bio na poslu, nepoznati lopovi pokušali su mu provaliti u kuću.  U dvorištu ih je dočekao Rex. Pretučenog ga je pronašla supruga vatrogasca.

Odmah su pošli veterinaru gdje je Rex primio infuziju i bio pod jakim sedativima. Nije se mogao niti kretati.

Nekoliko dana kasnije počele su stizati ohrabrujuće vijesti. Rex se počeo oporavljati i počeo je pomalo i hodati, ali nažalost, dobri pas nije izdržao.

Idi na 24sata

Komentari 241

  • 06.08.2019.

    Locirati,uhapsiti,transferirati...

  • 06.08.2019.

    Prestrasno, kakav je to morao biti covjek, kada je to ucinio. Valjda ce mu se jednog dana vratiti istom mjerom, da osjeti udarac sudbine. Rex pocivaj u miru.

  • 05.08.2019.

    Kakav, je to covjek, koji mogao pretuci psa. Zasto, sto mu je pas kriv. Pas kao najbolji covjekov prijatelj. Dao mu Bog, da on jednom osjeti takve udarce na svojoj kozi. Nije zasluzio nista bolje, ako je po pravdi, sve se vraca sve se placa. Rex pocivaj u miru..

Komentiraj...
Vidi sve komentare