To je to što me zanima!

TV voditelju pozlilo je usred emisije uživo, nastavili su ga snimati. Gledatelji: Prestrašno!

Fiona Clark, medicinska sestra, tvrdi da je nazvala televizijsku kuću u 22:10 i rekla im da prepoznaje simptome kao prije moždanog udara te da mu pomognu što prije...
Vidi originalni članak

Vijesti britanskog ITV-a dobile su hrpu negativnih kritika zbog odluke da voditelju dozvole voditi vijesti nakon što se nije osjećao dobro. Rageh Omaar (56) u petak se doslovno 'borio' čitajući svoje retke što je zabrinulo gledatelje. Pozlilo mu je, piše Daily Mail. 

Omaar je nastavio čitati sve do kraja emisije prije nego što se odjavio. Glasnogovornik ITV-a kasnije je potvrdio da se voditelju pogoršalo i da mu je kasnije pružena liječnička njega. 

Korisnici su na X-u (nekadašnjem Twitter) izrazili zabrinutost i poželjeli mu sve najbolje. Jedan korisnik je napisao: 'Rageh Omaar se tako očito mučio. Zašto ITV nije odmah zaustavio emitiranje i pružio mu pomoć? Prestrašno!'. 

Fiona Clark, medicinska sestra, tvrdi da je nazvala televizijsku kuću u 22:10 i rekla im da prepoznaje simptome kao prije moždanog udara te da mu pomognu što prije. ITV News potvrdio je da je Omaaru bolje, ali nisu rekli više detalja. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hercegovac katolik lopina 27.04.2024.

    Rusi krivi

  • Prekobicnjak 27.04.2024.

    U takvom studiju nema kamermana, spiker ima prekidač ispod stola za slučaj da želi prekinuti snimanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare