To je to što me zanima!

Tvrtka Tim Kabel prekida suradnju s Petrolom: 'Dobit im je postala bitnija od građana'

Petrol je jučer objavio kako su izgubili 45,6 milijuna eura zbog ograničavanja cijena goriva od strane hrvatske Vlade te su najavili podnošenje odštetnog zahtjeva
Vidi originalni članak

Tvrtka Tim Kabel prekinula je poslovnu suradnju s Petrolom, objavili su iz domaćeg distributera kabela u vlasništvu Ivana Topčića, prenosi Lider.

– Tvrtka Tim Kabel ne želi poslovno surađivati s tvrtkama kojima je enormna dobit važnija od solidarnosti prema građanima i kupcima u državi u kojoj posluju. Vlada Republike Hrvatske u ovim teškim i kriznim vremenima donijela je privremenu mjeru koja ima za cilj očuvanja standarda građana, a tvrtka koja posluje na teritoriju Hrvatske i koja je u prvih devet mjeseci od strane građana ostvarila enormnu dobit, usprkos toga namjerava tužiti Republiku Hrvatsku. Ne namjeravamo poslovati sa tvrtkama koja nemaju razumijevanja u teškim situacijama za građane države u kojoj posluju, tim više što tužbu ne pripremaju prema domicilnoj državi Sloveniji, te stoga ovu odluku javno objavljujemo - navodi se u priopćenju kojeg potpisuje Topčić.

NAKON ODRŽANOG SASTANKA Petrol: Nema potrebe za reguliranjem cijena naftnih derivata, to uništava tržište

Petrol je jučer objavio kako su izgubili 45,6 milijuna eura zbog ograničavanja cijena goriva od strane hrvatske Vlade te su najavili podnošenje odštetnog zahtjeva te poduzimanje drugih radnji za osiguranjem održivog financijskog položaja tvrtke.

Petrolove i Croduxove crpke danas su između 12 i 13 sati bile zatvorene u znak prosvjeda.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Žarko Kalajžić 30.12.2022.

    Evo Gospodo pravog primjera kako Tim Kabel posluje i Pomaže u Gospodarstvu RH i građanima da ovo bude primjer i za ostale tvrtke kao i građane da zaborave Petrol Pumpe jer velike profite su imali pa ih dalje nezadovoljava solidarnost treba bit za boljitak i ostalih!!!!

  • tgar 29.12.2022.

    Neću više točiti na petrol i sve je riješeno, za mene kao da su zatvorili svoje pumpe

  • billi Galeb 29.12.2022.

    Sto se mene tice mogu ih zatvorit i vise i ne otvarat. Pored toliko dobri pumpi ne pada mi na pamet da tocim na petrolu ili croduxu. Petrol izbjegavam vec digi niz godina,a crodux je bio od domoljuba pa nisam tocio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare