To je to što me zanima!

Twingom vozio u krivom smjeru po Heinzelovoj, svi mu trubili. Policija sada traži svjedoke

Policija u ponedjeljak nije imala informacije o vozaču koji je u Heinzelovoj ulici u Zagrebu vozio u suprotnom smjeru, no u utorak su se oglasili i navode da traže svjedoke prekršaja
Vidi originalni članak

Stariji vozač u ponedjeljak je oko 11 sati iz nepoznatog razloga vozio u krivom smjeru po Heinzelovoj ulici u Zagrebu, a policija danas traži svjedoke. 

Podsjetimo, jučer nam je čitateljica dostavila fotografije vozača koji se našao u krivom smjeru te tako vozio prema Žitnjaku. Nije stao i okrenuo se, već nastavio istim putem što je izazvalo gužvu jer je vozio po sredini ceste prema jugu.

- Nastala je gužva jer su se svi micali sa strane kako bi deda mogao proći po sredini. Bilo je malo smiješno, ali svi su mu trubili. Nije se zaustavio ni okrenuo već je samo nastavio - rekla nam je čitateljica.

NEVJEROJATNO 'Deda je vozio u krivom smjeru po Heinzelovoj. Svi su trubili'

Kako bi utvrdili sve okolnosti prometnog prekršaja, policija je zamolila građane da se s bilo kakvom informacijom o vozaču jave broj 01/6333 446 ili 192. 

Radi se o automobilu marke 'Renault Twingo' žute boje starije godine proizvodnje.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Patton1203 14.11.2023.

    A gdje je policija u to vrijeme bila??? Nema ih na cesti i sada da građani odrađuju njihov posao. Policija na cestu, a ne po uredima i samo kamere postavljati.

  • xOOx 14.11.2023.

    policija trazi svjedoka... kad bi bar postojala nekakva registracija koja je vezana na ime pa da mozes znati ko je vlasnik vozila sa slike... mozda nekad u buducnosti...

  • xOOx 14.11.2023.

    samo na slici vidim 20ak svjedoka

Komentiraj...
Vidi sve komentare