To je to što me zanima!

'U 12 sati izgubila sam dvojicu sinova zbog korone. Cijepite se'

Lisa je preboljela koronu, ali je imala tek blaže simptome budući da se cijepila. Zdravlje njenih sinova naglo se pogoršalo i obojica su završili na intenzivnoj njezi, a ubrzo i na respiratoru
Vidi originalni članak

Slomljena majka s Floride apelira na sve da se cijepe prije nego što bude prekasno, nakon što je u manje od 12 sati izgubila dvojicu sinova koji su umrli od korone, prenosi New York Post.

Lisa Brandon is Jacksonvillea kaže kako žali što nije bila upornija i što nije nagovorila svoje sinove Aarona (35) i Freeja (41) da se cijepe. Dvojac se koronom zarazio krajem srpnja. 

- Voljela bih da sam ih natjerala da se cijepe. Sad je prekasno - kazala je utučena Lisa.

Lisa je preboljela koronu, ali je imala tek blaže simptome budući da se cijepila. Zdravlje njenih sinova naglo se pogoršalo i obojica su završili na intenzivnoj njezi, a ubrzo i na respiratoru.

Stariji sin Free preminuo je 12. kolovoza, a njegov mlađi brat Aaron niti 12 sati kasnije.

- Uvjerena sam da bi danas bili živi da su se cijepili - kaže Lisa koja sada potiče druge na cijepljenje kako bi izbjegli njenu tragičnu priču.

- Ovo je najveća noćna mora za jednog roditelja. Zato ovo sve sada i radim, kako bih nagovorila ljude da se cijepe - poručila je Lisa.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • drazen39 26.08.2021.

    Da su se hranili malo zdravije i jeli frutu i verduru a ne bih mek bili bi i danas živi

  • Miro50_1 25.08.2021.

    Još da joj netko objasni da ljudi oboljevaju i umiru od tog "cjepiva"... te da postoji vrlo siguran i jeftin način liječenja korone, dokazan u tisuće pacijenata... ali ne, ne smije se o tome pisati pošto medije plaćaju političari i krupne korporacije...

  • KidusCannabidus 25.08.2021.

    Ovce se cijepe i pripremaju za .....😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare