To je to što me zanima!

U akciji 'Sloga' uhitili trojicu: Zaplijenili marihuanu i kokain

Trojica bosansko-hercegovačkih državljana starosti od 26, 28 i 31 godine, sumnjiče se da su na području Pule i Zagreba počinili kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Rijeci uspješno su završili višemjesečnu operativnu akciju kodnog naziva Sloga.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su trojica bosansko-hercegovačkih državljana starosti od 26, 28 i 31 godine, na području Pule i Zagreba počinili kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ opisana u članka 190. Kaznenog zakona.

Tijekom srijede sva trojica su uhićena na području Pule te je zaplijenjeno ukupno 495 grama kokaina, 1180 grama marihuane i 20 tisuća Eura.

Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Puli izvršena je pretraga sve tri osobe te tri osobna automobila kojima su se koristili.  Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zdubic 07.04.2018.

    Koliko se toga dnevno zaplijeni , gdje to drže, što se radi s time, imali kakvih saznanja, znam da se bi trebalo to uništiti ili dio upotrijebit u korisne svrhe, ali, ali, da nije posrijedi nešto drugo.?

  • Darije 1 06.04.2018.

    Ma bravo!! Doslo do toga da u Hrvatskoj hapse biznismene dobrocinitelje. Pa kak je moguce u Hrvatskoj ne zavrsiti u nekoj psiho ustanovi poradi depresije, sklonosti suicidu bez marihuane, alkohola,,,,, i slicnih sredstava?? I Kako je moguce izdrzati presing koji namecu privat poslodavci za 10, 12,,,,,,, (a cujem i vise) satnom radnom vremenu bez koke i slicnih stimulansa?

  • MinervaRaven 05.04.2018.

    Evo na. pola kile kokaina, i više od kilo trave pa su "dvadesetneštogodišnjaci". A mome kolegi s faksa što su ga uhvatili sa 50 grama trave puno ime i prezime u novine. Logično

Komentiraj...
Vidi sve komentare