To je to što me zanima!

U avionu: Osobni čuvar ministra vanjskih poslova V. Britanije izgubio je napunjeni pištolj...

Policajac zadužen za osiguranje britanskog ministra vanjskih poslova Dominica Raaba otpušten je pošto je svoj napunjeni pištolj zaboravio u zrakoplovu kojim se vraćao iz Sjedinjenih Država
Vidi originalni članak

Kako javljaju objavili su u subotu britanski mediji i policija otpušten je policajac zadužen za osiguranje Dominica Raaba, britanskog ministra vanjskih poslova. On je svoj napunjeni pištolj zaboravio u avionu kojim se vraćao iz SAD-a.

Oružje, poluautomatski pištolj Glock 19 pronašao je zaposlenik na održavanju, u navlaci na sjedalu zrakoplova američke aviokompanije United Airlines, pošto je u petak sletio u londonsku zračnu luku Heathrow, piše tabloid The Sun.

'Odmah je razriješen dužnosti'

"Obaviješteni smo o izgredu koji se dogodio na letu u Veliku Britaniju u petak 18. rujna i ozbiljno pristupamo slučaju", rekao je glasnogovornik londonske policije.

"Dotični policajac odmah je razriješen dužnosti dok traje istraga o okolnostima događaja", dodao je.

Ministar Dominic Raab putovao je u Washington kako bi pokušao smanjiti zabrinutost američkog partnera u vezi s Brexitom.

U veljači je policajac zadužen za osiguranje bivšeg konzervativnog premijera Davida Camerona zaboravio pištolj i premijerovu putovnicu u zahodu zrakoplova, zbog čega je nastala panika.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dalibor0704 20.09.2020.

    Radi stresnog posla malo je cugnuo. Dobro da nije izgubio i glavu. Blago štićenicima takvih krelaca.

  • POTPEC 19.09.2020.

    Ko mu je kriv kad radi u krivoj državi i krivu partiju. Kod nas bi bio unapređen, a posada zrakoplova optužena za krađu. I sve bi to normalno prošlo na sudu jer znamo ko je na vlasti.

  • Linz 19.09.2020.

    Nije to ništa, jučer majmun napravio kaos : Pao na transformator i pola Kenije ostalo bez struje .......................katastrofa !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare