To je to što me zanima!

U Banskim dvorima Vladu i Sanadera griju 23 stupnja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U kriznom stanju u Banskim dvorima snizili su temperaturu. Prvi dan korištenja zaliha je prošao. Plina ima za još 20 dana. Vrijeme otkucava...
Vidi originalni članak

Dan nakon što je premijer Ivo Sanader proglasio krizno stanje u opskrbi plinom i prisilio neke potrošače da koriste minimalne količine plina, termostati u Vladi pokazivali su 23 stupnja. Još u srijedu, tijekom sastanka Sanadera s predstavnicima HEP-a, Plincroa i INA-e, temperatura je u prostorijama Banskih dvora bila 25 stupnjeva. Prema riječima stručnjaka, smanjivanje temperature za dva stupnja u Vladi još nije idealno. Stručnjaci kažu kako je idealna sobna temperatura u kojoj se boravi i miruje 21 stupanj. Sanader je na sjednici Vlade rekao kako se i dalje prati situacija s Rusijom i Ukrajinom.
- Rekao sam ministarstvu obrazovanja i sporta da prate situaciju i u subotu odluče hoće li djeca u ponedjeljak u škole ili ne. U ovom trenutku mogu reći da škola počinje u ponedjeljak - rekao je u četvrtak Sanader. Iako su oči cijele Europe bile uperene u Bruxelles, gdje su se trebali nastaviti pregovori Ukrajine i Rusije oko rješenja plinske krize, Rusija je tijekom dana pregovore prekinula. Poručili su Bruxellesu da su spremni razgovarati, ali uvjetuju da mjesto pregovora bude Moskva. Zbog prepucavanja između Rusije i Ukrajine stotine tisuća ljudi u Europi strahuju od smrzavanja.

IZ KUĆE UKRAO DEVET BOCA PLINA
Nepoznati razbojnik provalio je u obiteljsku kuću na 7. Kozari putu na Peščenici. Saimi H. (49) ukrao je devet plinskih boca. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • casio 09.01.2009.

    Na koje gorivo se Šeks grije?

  • witch2001 09.01.2009.

    bas mi ih je zao jadnih, zamisli na \"samo\" 23 stupnja se griju, sledit ce se jadni. hebo mene jez, meni u kuci 21 i sasvim je dovoljno (iako mogu okrenut da mi je 30 jer imam toplinsku pumpu i ne kosta me grijanje nista, na nema potrebe)

  • nino022 09.01.2009.

    pa nije ni sanader pingvin,ljudi!!u zagebu je MINUS 13 brrr!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare