To je to što me zanima!

U bijegu iz auta bacio torbu s tri kg marihuane, priveli su ga

Policajci su 41-godišnjeg vozača u BMW-u htjeli zaustaviti no on je krenuo bježati. U bijegu je iz automobila izbacio drogu, a onda sletio s ceste. Policija ga je uhitila
Vidi originalni članak

Granična policija u utorak je kod Seoca u Omišu pokušala zaustaviti BMW imotskih registracija. Vozač (41) se dao u bijeg, a u vožnji izbacio je torbu, a potom i sletio vozilom s kolnika. Prošao je bez ozljeda. 

U torbi je bilo 3118 grama marihuane. Vozač je uhićen i priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. U sklopu daljnje istrage, temeljem sudskog naloga, pretražili su mu stan i automobil. Tamo je pronađeno još 470 grama rezanog duhana bez nadzorne markice Ministarstva financija. 

Protiv vozača je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Doveden je pritvorskom nadzorniku. 

I zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uručen mu je Prekršajni nalog, a slijedi mu prijava i zbog šverca duhana. 


Idi na 24sata

Komentari 9

  • veruda_1 06.12.2014.

    Da je vozio ladu ili yugo ne bi ga niti pogledali. Šteta

  • FrankoGrubišić_1 04.12.2014.

    kupi stoku da prodamo koku :)

  • Sthanga Železni 04.12.2014.

    I kak sad ide procedura? U automobilu nije pronađena marihuana,kod kuće pol kile duhana i kak mu bute dokazali bilo kaj aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare