To je to što me zanima!

U Bruxellesu: Izbola troje ljudi mačetom pa je presrela policija

Mentalno poremećena Azijatkinja svoj je pohod započela u autobusu gdje je izbola dvoje ljudi. Potom se uputila prema obližnjoj galeriji gdje je izbola još jednu osobu
Vidi originalni članak

Belgijska policija pucala je na ženu koja je mačetom izbola troje ljudi, javlja Reuters.

Kako javlja Daily Star, žena je naprije divljala u autobusu. Jednu osobu je ubola u leđa, a drugu u trbuh. Potom se uputila prema obližnoj galeriji gdje je još jednoj osobi nanijela lakše ubodne rane. Presrela ju je policija. Napadačica je u tom trenutku starijoj ženi zaprijetila nožem, a policija ju je pozvala da baci oružje. S obzirom da to nije učinila, pucali su prema njoj.

Policija vjeruje kako napad nije politički motiviran. Napadačica, azijskog porijekla, ima mentalnih problema.

Slučajem se bavi ured lokalnog tužitelja a ne saveznog koji inače provodi istrage o slučajevima koji se povezuju s terorizmom.

Glavni grad Belgije već je mjesecima u visokoj pripravnosti nakon što su militanti Islamske države izveli napade u Parizu u studenom prošle godine te potom samoubilačke napade u Bruxellesu u ožujku.

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Paniks 23.08.2016.

    Merkelova gledaj sta si uradila,otovri im sirom vrata!

  • 23.08.2016.

    Jel sad mentalizam novi naziv za terorizam

  • biberrr 23.08.2016.

    Azijatkinja je širok pojam,a i ime joj sakrivaju.Vjerojatno se radi o Afganistanki ili Pakistanki,u svakom slučaju čim se skriva ime,radi se o muslimanki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare