To je to što me zanima!

U centru Osijeka gorio luksuzni BMW poznate sutkinje. Policija: Požar je izazvan ljudskim činom

Zapaljeni luksuzni BMW navodno pripada sutkinji Šimenić-Kovač koja je poslala u zatvor poznate okrivljenike. Sudila je i u slučaju u kojem su svjedočili Todorić i Mamić...
Vidi originalni članak

PU osječko-baranjska je danas u 6,08 sati zaprimila dojavu da u središtu grada gori automobil. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Automobil je u potpunosti izgorio, a oštećeno je i vozilo koje je bilo parkirano uz njega. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je požar izazvan ljudskom radnjom. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti opisanog događaja .

Prema pisanju Jutarnjeg lista, zapaljeni luksuzni BMW pripada sutkinji Šimenić-Kovač koja je poslala u zatvor poznate okrivljenike.

Vlasta Šimenić-Kovač za sutkinju osječkog Županijskog suda imenovana je 30. lipnja 2018. godine, nakon što je u svibnju između nekoliko kandidata imenovana u kazneni odjel Osječkog Županijskog suda i u proteklih gotovo pet godina vodila je niz javno eksponiranih sudskih postupaka. Prije pet godina u prometnoj joj je poginuo muž...

Najpoznatiji je slučaj kojeg je vodila tzv. "afera SMS", kada je 4. veljače 2021. godine osudila bivšeg policijskog informatičara Franju Vargu za sprječavanje dokazivanja u tzv. "aferi SMS" te je osuđen na tri i pol godine zatvora, a njegova pomagača, bivšeg vozača ministra poljoprivrede Blaž Curića na dvije godine zatvora. U slučaju su svjedočili i Todorić i Mamić. 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • gliva 10.04.2023.

    Da je pravne države , ona bi zabranila uvoz BMW-a. Kad god je neko sranje spominje se BMW! To treba odmah zabraniti!

  • baba strumpf 10.04.2023.

    Otkud joj luksuzni BMW,apartmani,satanovi ,pa korupcija i mito

  • dale73 10.04.2023.

    Vrlo je moguće da je požer podmetnut zbog neljudskog čina vlasnika automobila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare