To je to što me zanima!

U crkvi su snimili istjerivanje sotone iz mlade Argentinke

Djevojka (22) je ležala na tlu dok je svećenik Manuel Acuna (52) naređivao demonu da izađe iz njezina tijela. Ona je vrištala i opirala se dok su je svećenici držali na tlu
Vidi originalni članak

Na internetu je osvanuo zastrašujući video izvođenja egzorcizma nad 22-godišnjom djevojkom u Argentini. U medijima poznata samo kao Laura, djevojka je ležala na tlu dok je svećenik Manuel Acuna (52) naređivao demonu da izađe iz Laurina tijela. Nekoliko ljudi djevojku je držalo na tlu dok se ona opire. 

screenshot/Daily Mail

Prije egzorcizma, lokalni stanovnici okupili su se u Luteranskoj karizmatičnoj crkvi te su molili za djevojku i njenu dušu. 

- Đavao postoji. On nije ideja niti teorija, nije nešto apstraktno. On ima osobnost, a onda i strategiju. Sotona nije metafora - smatra svećenik. 

Nakon izvedenog egzorcizma djevojka je izmorena briznula u plač dok su i dalje nad njom držali križ. 

- Bila je dobra djevojka koja je postala loša nakon što ju je obuzeo demon. Morali smo ovo učiniti, morali smo je osloboditi - rekao je nakon egzorcizma vjernik Augustus Amador Arevalo (32), piše Daily Mail. 


Idi na 24sata

Komentari 479

  • SpiritSpirovski 06.06.2015.

    Drugo joj nije ni preostalo nego da glumi da je opsjednuta.Zasto? Pa zbog roditelja jer je bila dobra djevojka a onda "postala losa"

  • Bull_za_žene 30.03.2015.

    Ima dobre grudi ova djevojka opsjednuta đavolom

  • ASholle 28.03.2015.

    Kakvo prodavanje magle!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare