To je to što me zanima!

'U demokraciji vodimo dijalog, a ne postavljamo ultimatume'

Leko je komentirao izjavu Đure Glogoškog koji je Vladi dao rok do četvrtka da počne razgovarati s braniteljima javno, pred medijima, kako bi izbjegli manipulacije
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko komentirao je odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa o uklanjanju imovinskih kartica dužnosnika sa svojih internetskih stranica zbog naloga Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Leko smatra da "agencije moraju sjesti i o sukobu interesa pronaći rješenje koje neće zbunjivati hrvatske građane ni dužnosnike".

O izjavi predsjednika Udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida Đure Glogoškog, koji je Vladi dao rok do četvrtka da počne razgovarati s braniteljima, predsjednik Hrvatskoga sabora je rekao da je "u demokratskom svijetu riječ o dijalogu, nikakvom ultimatumu".

- U četvrtak je 200. dan prosvjeda. Premijeru dajemo rok do tog dana da otvori dijalog, ali javno, pred medijima, da se izbjegnu manipulacije, laži i obmane kojima se njegova Vlada služi. Nakon isteka roka, podsjećam na riječi koje smo zadnji put izrekli na ovome mjestu: da je mali korak od Trga bana Jelačića do Trga svetog Marka. Ako ne možete osigurati budućnost hrvatskom narodu, odstupite, ako ne prije, onda na Dan državnosti 30. svibnja. A mi, mi ćemo ostati u Savskoj sve dok ne napravimo društvo po mjeri svakog čovjeka u Hrvatskoj - rekao je Glogoški u subotu na prosvjedu.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • ne1znam1zasto 05.05.2015.

    Da se marihuana legalizira, svijet bi bio ljepši :)

  • jozabroz 05.05.2015.

    druze leko,za razliku od partije, ti imas jos neki ugled,no ovakvim ti izjavama svako ne raste..))) pa sta ste vi rijesili "dijalogom"??hoces znati? samo dogovor oko ne procesuiranja vasih afera,,a i rjesavanje, tj skidanje hipoteke stanova obitelji milanovic sa kredita krese milnovica,,takoder je dijalogom doticni zaposlen u NP Krka..)))))

  • Satnik Dušan Jugović 05.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare