To je to što me zanima!

Prženje od ranog jutra: Već u 6 sati 31 Celzij u Dubrovniku, a za cijelu obalu izdali crveni alarm

Vjetar na kopnu većinom će biti slab, duž obale ujutro slaba i umjerena bura, a poslijepodne jugozapadnjak i sjeverozapadnjak
Vidi originalni članak

Danas sunčano i vruće s temperaturama od 32 do 37 Celzijevih stupnjeva očekuje Hrvatsku u utorak, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Vjetar na kopnu većinom će biti slab, duž obale ujutro slaba i umjerena bura, a poslijepodne jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. 

Za tri regije je izdan crveni alarm zbog toplinskog vala - riječku, splitska i dubrovačka.

U Dubrovniku je jutros u 6 sati izmjeren 31°C, a najniža temperatura bila je u Bednji, 15.8 °C.

I sutra pretežno sunčano i vruće, mjestimice i vrlo vruće. U unutrašnjosti uz lokalno jači razvoj oblaka moguć je poneki pljusak praćen grmljavinom, ponajprije poslijepodne na sjeverozapadu. Vjetar većinom slab, na Jadranu u noći i ujutro i umjerena bura, a danju sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka uglavnom od 17 do 22, na Jadranu između 24 i 29, a najviša dnevna od 32 do 37 °C.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Uspravan 22.08.2023.

    ......volbeat....( Udarač volova?) Zašto onda ne odjeneš pernatu jaknu, rukavice, šal i debele čizme, pa na šetnju, ako je sve u glavi, a ne u termometru. Pretpostavljam zimi izlaziš u kampanjama k kupaćem

  • a nu 22.08.2023.

    puno je 31 traži manju pimpu

  • 22.08.2023.

    Slika desno dobar kufer a i špina

Komentiraj...
Vidi sve komentare