To je to što me zanima!

U dvorištu kuće u Sv. Ivanu Zelini našli mrtvog muškarca

Dvojica muškaraca stari 32 i 37 godina su u utorak oko 21.30 sati u Črečanu na području Sv. Ivana Zeline pronašli u dvorištu mrtvog muškarca (35). Policija je izvijestila da je tijelo prevezeno na obdukciju
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca stari 32 i 37 godina su u utorak oko 21.30 sati u Črečanu na području Sv. Ivana Zeline pronašli u dvorištu mrtvog muškarca (35). Policija je izvijestila da je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Istraga je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lamba 28.02.2018.

    Jadnog covjeka sprdali dvojica i kad im je rekao da prestanu su ga niskoristi istukli i izbacili iz sugave birtije van i ostavili ga takvog da se smrzne. Sat vremena je lezao u snijegu na -15 bez svijesti dok ga nisu nasli. Ima dijete staro 1 godinu i zenu. Ta dva debila sad ce dobit koju godinu zatvora i setat ce slobodno. Ja ne vjerujem da nitko u tom kaficu nije reagirao. Zar je na to svijet spao? Cijeli zivot se boris da osnujes obitelj i prezivis u ovoj sugavoj zemlji i onda ti to u sekundi dva pijanca uzmu. Uzmu ti zivot. Uzmu dijetetu oca. Uzmu zeni muza. Sruse sve sto si gradio. Zamislite kako je sada toj zeni, ostala bez krova kuce, sama sa dijetetom. Neka se uvede smrtna kazna. Nemojte im se smilovati isto kako se oni nisu njemu. Nemojte im pokazati humanost isto kako oni nisu njemu. Pocivajte u miru gospodine.

  • ajetodoo 28.02.2018.

    Tko nađe mrtvaca taj je prvi sumnjiv.

  • Wiga 24_500 28.02.2018.

    možda se smrznuo,,,došao pijan,pao,zaspao i the end !

Komentiraj...
Vidi sve komentare