To je to što me zanima!

U emisiji uživo raskomadao je sjekirom vjevericu pa skuhao

V. Britanija: George Monbiot (52), politički aktivist i pisac koji se zalaže za zaštitu okoliša, je u emisji skuhao vjevericu i dao voditelju Jamesu O'Brienu da ju pojede
Vidi originalni članak

George Monbiot (52), politički aktivist i pisac koji se zalaže za zaštitu okoliša, u četvrtak navečer  u kulinarskom showu koji je BBC prenosio live ogulio, raskomadao sjekirom vjevericu te ju marinirao u limunovom soku. Nakon toga ju je skuhao i dao voditelju da je pojede. 

Voditelj James O'Brien je probao vjevericu te je rekao kako je "savršeno neodoljiva". Monbiota su pozvali u emisiju nakon što se pohvalio u novinama kako je skuhao i pojeo vjevericu koju je našao netom nakon što ju je pogazio auto u Somersetu. 

- Svake godine na cestama stradaju milijuni vjeverica, golubova, zečeva, jelena i većina njih završi na otpadu, a ne bi trebalo biti tako - rekao je Monbiot. Vjeverice u emisiji su donijeli s farme na kojoj se uzgajaju i prodaju. Monbiot je rekao kako bi pojeo sve životinje koje mrtve nađe na cesti, jedino ne bi pojeo pse i mačke jer bi se vlasnici vjerojatno ljutili, piše Daily Mail.   

Izvršni urednik Newsnighta Neil Breakwell je u četvrtak poslije emisije na Twitteru napisao: "Bolje da odgodim sve obaveze koje imam ujutro jer ću morati odgovarati na pritužbe gledatelja". 

 
Idi na 24sata

Komentari 56

  • Gatsby 31.08.2015.

    Moja baka je bila školovana žena i predvidjela je gotovo sve što se dogodilo u zadnjih 40 godina. Obzirom na to da nije dočekala internet revoluciju a znanje je skupljala po knjižnicama bila je nevjerojatan prorok! Sjećam se jedne njene izjave koja je bila među zadnjim, "nakon 2050. ljudi neće bacati ništa što može poslužiti kao hrana, ukus im neće uopće biti bitan" Nauči djecu i unuke da preživljavaju, biti će to jako teška vremena. Nemam razloga ne vjerovati joj.

  • Hrvoje Hrvatinić 31.08.2015.

    "uživo raskomadao sjekirom" je šokantan način izražavanja

  • Lutka30 30.08.2015.

    bljuva mi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare