To je to što me zanima!

Ivo Josipović: Kraj pregovora s Unijom očekujem prije ljeta

Predsjednik Ivo Josipović sa suprugom Tatjanom je kao domaćin u Bijeloj vili na Brijunima ugostio je 40 veleposlanika. Brojne dame zadivile su svojim haljinama
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipovoć ugostio je u Bijeloj vili na Brijunima veleposlanike akreditirane u Hrvatskoj, zajedno sa suprugama. Tijekom tradicionalnog druženja  Josipović je istaknuo važnost sadašnjih napora Hrvatske diplomacije u cilju što skorijeg okončanja pregovora za ulazak u Europsku uniju. 

 - Hrvatska se nalazi nadomak ostvarenju jednog od najvažnijih ciljeva, punopravnog članstva u Europsku Uniju. Zaključenje pristupnih pregovora očekujem prije ljeta, potpisivanje europskog ugovora početkom zime i konačno pristupanje Europskoj uniji u 2013. godini - rekao je Josipović. 

Na terasi Bijele vile veleposlanike čekalo ih je pravo gurmansko bogatstvo uz vrhunska jela. Za veleposlanike akreditirane u Hhrvatskoj, koje je Josipović ugostio u skladu s tradicijom koju je započeo Franjo Tuđman, a nastavio i Stipe Mesić našlo se janjetine, škampi, pršuta,domaćih vrhunskih ovčijih i kozijih sireva, razni kanapei te punjene rakovice. Stol je krasio i veliki jastog na sredini, te bogati aranžmani od voća, trešanja, jagoda...Trpeza je upotpunjena i s nekoliko vrsta torti i kolača, a pila su se i vrhunska domaća vina.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • pechvogel 31.05.2011.

    Hvala na opomeni, evo još više niškorisnika... jel će to moć proć???

  • pechvogel 31.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • konjina 30.05.2011.

    jel bilo liganja lignjo

Komentiraj...
Vidi sve komentare