To je to što me zanima!

'U HDZ-u misle da sam glavni promotor Škorine kandidature'

Bivši savjetnik za unutarnju politiku hrvatske predsjednice Mate Radeljić kaže da fabriciranjem mailova HDZ-ova strana stvara alibi da ga SOA stavi 'na mjere'.
Vidi originalni članak

Mate Radeljić, bivši savjetnik za unutarnju politiku Kolinde Grabar Kitarović tvrdi da on nije taj koji je u javnost, putem tjednika 'Nacional, objavio mailove koje je razmjenjivao s predsjednicom. Kaže da su ti mailovi izmišljeni, piše Večernji list.

- Fabricirani su, nikada s predsjednicom nisam imao ovakvu komunikaciju o toj temi (micanje Titove biste). Ne trebam se ja njoj svetiti na takav način, da sam sebi nanosim štetu, pa nisam lud-  tvrdi Radeljić. 

MAILOVI I SMS PORUKE Kolinda nakon micanja Titove biste: Jesmo to trebali učiniti?

Misli da objava ovih fabriciranih mailova može služiti samo Kolindi Grabar-Kitarović, a njemu sigurno ne. Smatra da se na taj umjetni način predsjednicu želi prikazati i staviti je u funkciju i poziciju žrtve, premda je u ovoj igri žrtva on, drži Radeljić.

Smatra kako je on glavna meta, jer u HDZ-u Andreja Plenkovića misle da je on glavni promotor i mozak svih medijskih operacija oko kandidature Miroslava Škore. Istina, Radeljića takvim smatraju i u novinarskim krugovima, no činjenica jest da nije službeno objavljeno, niti rečeno da Radeljić ima takvu ulogu u stožeru i predizbornoj ekipi Miroslava Škore. 

Radeljić misli da ga ovakvim podmetanjima smišljeno pokušavaju uplašiti i dovesti u poziciju neizvjesnosti, no pokaže li se da ovdje ima pokušaja da se uključe i tajne službe, te da HDZ-ovoj strani treba fabriciranje alibija da bi se Radeljića stavilo na "mjere", onda će on zatražiti građanski nadzor službi.

Inače, nikada nije objavio nikakvu prepisku s predsjednicom, niti će to uraditi, kazao je Radeljić.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mily 21.08.2019.

    sa kim si tikve sadio, dobro si prošao

  • ljubica ljubičica_1 21.08.2019.

    Kolindi je najveći neprijatelj ona sama sebi.Pa ta žena ima toliko gafova pa to kad počne izlazit kad ze zahukta kapanja .Sama je kriva.Radila je puno gluposti a to se na kraju plati.Za mene osobno ona posle Oluje nije prihvatljiva ko presednica .Ili Škoro ili Milanović.Oba su dobra.

  • mimara1 20.08.2019.

    Jel ne smiju misliti? Sto ja mislim o tebi, e nebih, ODJ

Komentiraj...
Vidi sve komentare