Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

'U HDZ-u misle da sam glavni promotor Škorine kandidature'

Bivši savjetnik za unutarnju politiku hrvatske predsjednice Mate Radeljić kaže da fabriciranjem mailova HDZ-ova strana stvara alibi da ga SOA stavi 'na mjere'.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
4 komentara

Mate Radeljić, bivši savjetnik za unutarnju politiku Kolinde Grabar Kitarović tvrdi da on nije taj koji je u javnost, putem tjednika 'Nacional, objavio mailove koje je razmjenjivao s predsjednicom. Kaže da su ti mailovi izmišljeni, piše Večernji list.

- Fabricirani su, nikada s predsjednicom nisam imao ovakvu komunikaciju o toj temi (micanje Titove biste). Ne trebam se ja njoj svetiti na takav način, da sam sebi nanosim štetu, pa nisam lud-  tvrdi Radeljić. 

U KD Lisinski održana svečana akademija u prigodi Dana Oružnih snaga RH MAILOVI I SMS PORUKE Kolinda nakon micanja Titove biste: Jesmo to trebali učiniti?

Misli da objava ovih fabriciranih mailova može služiti samo Kolindi Grabar-Kitarović, a njemu sigurno ne. Smatra da se na taj umjetni način predsjednicu želi prikazati i staviti je u funkciju i poziciju žrtve, premda je u ovoj igri žrtva on, drži Radeljić.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Smatra kako je on glavna meta, jer u HDZ-u Andreja Plenkovića misle da je on glavni promotor i mozak svih medijskih operacija oko kandidature Miroslava Škore. Istina, Radeljića takvim smatraju i u novinarskim krugovima, no činjenica jest da nije službeno objavljeno, niti rečeno da Radeljić ima takvu ulogu u stožeru i predizbornoj ekipi Miroslava Škore. 

Radeljić misli da ga ovakvim podmetanjima smišljeno pokušavaju uplašiti i dovesti u poziciju neizvjesnosti, no pokaže li se da ovdje ima pokušaja da se uključe i tajne službe, te da HDZ-ovoj strani treba fabriciranje alibija da bi se Radeljića stavilo na "mjere", onda će on zatražiti građanski nadzor službi.

Inače, nikada nije objavio nikakvu prepisku s predsjednicom, niti će to uraditi, kazao je Radeljić.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message