To je to što me zanima!

U hostelu u Londonu nađeno žensko tijelo u kovčegu

Mrtva žena bila je Poljakinja, a istraga o njenoj smrti otvorena je 5. siječnja. Policija sumnja da je s muškarcem za kojim tragaju bila u vezi
Vidi originalni članak

U tijeku je međunarodna potraga za muškarcem koji se dovodi u vezu sa smrću djevojke čije je tijelo pronađeno u kovčegu u hostelu u Londonu. Tijelo Joanna Borucku pronađeno je 18. prosinca, više od mjesec dana nakon što je zadnji put viđena živa. Muškarac kojeg traže je 50-godišnji Petras Zalynas iz Litve, za kojeg se vjeruje da je u Njemačkoj.

Britanska policija potražila je i pomoć litvanske zajednice da im pomogne locirati Zalynasa.

- Srećom, jako rijetko nalazimo nečije tijelo u ovako šokantnim okolnostima i svjesni smo da je vijest o njenoj smrti i načinu na koji je pronađena izrazito teško za njenu obitelj. Istraga ide u dobrom smjeru - rekao je glavni inspektor Wayne Jolley za BBC.

Borucka je bila Poljakinja, a istraga o njenoj smrti otvorena je 5. siječnja. Policija sumnja da je Zalynas bio u vezi s Boruckom, a gosti hostela ostali su šokirani kada su doznali da je u hostelu pronađeno tijelo u kovčegu. Policija je u hostelu doznala da je Zalynas iz hostela nestao par tjedana prije nego je tijelo nađeno. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivan108 15.01.2021.

    jeli to u Midsameru

  • OS98netko 15.01.2021.

    da nije od korone umrla

  • sadpasad 14.01.2021.

    Jadna zena, otisla je vani da zaradi nesto za zivot, i dozivi ovakav kraj. Laka joj dusa stvarno mi je zao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare