To je to što me zanima!

U Istri nastava u srednjim i višim razredima osnovnih škola ostaje online do 31. siječnja

'Vjerujem da je to dobra i ispravna odluka nakon situacije u Sisačko-moslovačkoj županiji, ali i nakon blagdana kada smo imali veliku cirkulaciju ljudi', poručio je načelnik istarskog Stožera Dino Kozlevac.
Vidi originalni članak

U svim srednjim školama te u višim razredima osnovnih škola u Istarskoj županiji, nastava će se od 18. do 31. siječnja održavati na daljinu, dok će se nastava u osnovnim školama u razrednoj nastavi, od prvog do četvrtog razreda odvijati u školi, odlučio je istarski stožer civilne zaštite.  

ONI SU ODLUČILI Primorsko-goranska županija: Online nastava za više razrede bit će barem do kraja siječnja

Naime, Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u drugom polugodištu školske godine 2020./2021. do 31. siječnja temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju broja novozaraženih i hospitaliziranih osoba u Istarskoj županiji tijekom posljednjih mjesec dana.

POVRATAK NEĆE BITI BRZ Devet škola je uništeno, ali se nastava ipak neće odgađati!

Osim toga, kako se navodi u priopćenju za javnost, kod donošenja te odluke u obzir se uzela povećana mobilnost građana i povećani broj ostvarenih kontakata u tom razdoblju uz pozitivno očitovanje ravnatelja osnovnih i srednjih škola na području Istarske županije i njihovih osnivača Istarske županije, gradova Pule, Rovinja, Poreča, Umaga, Labina i Pazina.

- Vjerujem da je to dobra i ispravna odluka nakon situacije u Sisačko-moslovačkoj županiji, ali i nakon blagdana kada smo imali veliku cirkulaciju ljudi. Pri kraju mjeseca ponovno ćemo analizirati stanje i donijeti novu odluku u vezi sa školskom nastavom - poručio je načelnik istarskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac.

TRAŽE ODGODU NASTAVE Sindikati: Od ravnatelja se traži da organiziraju online nastavu, a neka djeca nemaju ni struju

Idi na 24sata

Komentari 7

  • milicic 12.01.2021.

    Bravo, još par godina ovako i imamo generaciju potpunih kretena, a sve zbog virusa kojeg prehoda 98 posto ljudi, a djeci ne čini apsolutno ništa.

  • kitacc 12.01.2021.

    tako treba u cijeloj Hrvatskoj

  • jack_daniels_1 12.01.2021.

    U "srednjim" i višim razredima osnovnih škola. Dobar naslov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare