To je to što me zanima!

U Jasenovcu i Lekeniku dežura 75 vojnika s tri motorna čamca

U pripravnosti se u taktičko operativnom središtu nalazi još 47 pripadnika Hrvatske vojske, a 107 ih se vraća u matične vojarne, stoji u priopćenju Ministarstva obrane
Vidi originalni članak

Na području Sisačko-moslavačke županije u obrani od poplava u subotu sudjeluje 75 vojnika, tri motorna čamca i cisterna za vodu, a u pripravnosti je još 47 vojnika.

Iz Ministarstva obrane izvijestili su kako je riječ o 75 pripadnika Protupoplavnog voda Namjenski organiziranih snaga OS RH koji su raspoređeni na dvije lokacije na području Sisačko-moslavačke županije, u Jasenovcu i u Lekeniku.

Na području Jasenovca angažirano je 74 vojnika s tri motorna čamca, a na području Lekenika angažiran je jedan pripadnik Hrvatske vojske s cisternom za opskrbu civilnog stanovništva pitkom vodom.

U pripravnosti se u taktičko operativnom središtu nalazi još 47 pripadnika Hrvatske vojske, a 107 ih se vraća u matične vojarne, stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vrhovni Karamudimir 24.03.2018.

    Svaka ćast jasenovcu, ali ne spominjete ostala mjesta koja su poplavljena i imaju probleme. Šta je sa Starom Gradiškom ? Ljudi plivaju u fekalijama i voda ih opkolila. Plenki, Krstičević i ostala kamarila se slikala, ugasile se kamere i više nitko i ne pita. Vidimo se kod slijedeče poplave. Opet ćemo se slikati, požderati i popiti i Bog !

Komentiraj...
Vidi sve komentare