To je to što me zanima!

U javnom WC-u u Makarskoj pronašli tijelo muškarca (55)

Pošto u ponedjeljak u 10 sati V. V. (55) nije otvorio javni WC koji drži u najmu, komunalci su pozvali policiju. Provalili su ulazna vrata i pronašli tijelo muškarca
Vidi originalni članak

U Makarskoj, u javnom WC-u na Obali k. Tomislava, uz samu zgradu Grada, u ponedjeljak oko 10 sati je pronađeno tijelo V. V. (55). Muškarac je WC držao u najmu i radio na naplati korištenja. 

U nedjelju navečer je, navodno, rekao sinu kako se rano mora ustati te da će zbog toga prespavati na radnom mjestu. Kako ni oko 10 sati WC nije bio otvoren, djelatnici za komunalne djelatnosti su pozvali policiju, provalili ulazna vrata i pronašli tijelo. 

Tijelo će biti prevezeno na odjel patologije KBC-a Split kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bebi55 16.07.2013.

    Sve je to sumnjivo - tko je našao tijelo - kako je rekao sinu da će prespavati na radnom mjestu - znači u javnom WC-u - to su nebuloze - tu nešto ne štima. Obitelji sućut - a preminulom gospodinu želim laku zemljicu.

  • filovanapaprika123 15.07.2013.

    garant je i on vidio zmiju da izlazi iz WC-a pa mu srce stalo :/

  • RajćaHaHa 15.07.2013.

    Daj ako neznante nemojte pisat...ja san bio ujutro tamo..cistacica je dosla ujutro i vrata su bila zakljcana zvala je domara da ih otvori..domar ih je otvorio i na podu je bio covik...Domar je zva policiju i hitnu dosli su tek za 20 minuta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare