To je to što me zanima!

U Kaštelima ponovno zapalili 'Pupovca', planuo i 'Plenković'

Neplanirano je planula i lutka u obliku Andreja Plenkovića. Tijekom povorke izveden je i skeč s vaterpolistima Crvene zvezde, a u povorci su se našle figure Mamića i vojnih zrakoplova
Vidi originalni članak

Nakon što je u subotu u Kaštel Sućurcu zapaljen lutak Milorada Pupovca, danas je njegov lik gorio i u Kaštel Starom. Kako javlja Dalmatinski portal, Donjokaštelani su zapalili krnju u kojemu su svi prepoznali Milorada Pupovca. 

Neplanirano je planula i lutka u obliku Andreja Plenkovića. Tijekom povorke izveden je i skeč s vaterpolistima Crvene zvezde, a u povorci su se našle figure Mamića i vojnih zrakoplova.

PUPOVAC: 'Spaljivanje lutke s mojim likom je poticanje na nasilje'

Uz grupe koje su iz Kaštela u povorci maškara sudjelovale su i grupe iz Rijeke, Slovenije, Mađarske, Makedonije, Puntamika, Primoštena, Sračinca, Korenice, Trogira, Otoka... 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Krf15 06.03.2019.

    Zašto bi neko palio Pupovca? Kontam da ga ljudi ne vole ali zar nije ovo preterano?

  • Vrac666 06.03.2019.

    A Plenkija ih trta spalit

  • intellectus 06.03.2019.

    Znam da moj „veliki prijatelj“ jednom reče „slučajna država“, naljutio me je bio i mislio sam se kako „veliki gad“ je taj „moj prijatelj“, a danas nema njega, došli novi ljudi, čudna i nova neka muljavina pa mislim se, što bi danas taj „veliki mislilac“ rekao?....Nakon nekog razmišljanja, zaključih…..naj primjerenije bi bilo * država obespravljenih Hrvata*! Zar nije tako, jedan etnomanjinac se uzbudi da je na tradicionalnom fašingu, zamislite se NEGOVA LUTKA izgorjela, netko ju je užgao, a ON je digao takvu frku i ne samo ON, nego cijeli čopor „ugroženih“, aboliranih, uhljebljenih, a jedan dan kasnije nekako „slučajno“ se zapali lutka sa likom predsjednika vlade i…..MUK, on šuti, narod šuti, udruge šute, opozicija šuti, …..ma SVI ŠUTE, ovakav božiji mir je teško doživjeti. Je li ovo nešto posebno, da Hrvatska, bar na kratko, utone u božiji mir, da ova *paradoksna država* (moj izum i intelektualno vlasništvo) nekako „normalno diše“? NE nije, ovo je hrvatska svakodnevnica, svi drugi URLAJU, traže i dobijaju, jedino je Hrvat miran, šuti i jedino je kada on nešto traži MUK, božiji mir, jedini je Hrvat „natovaren“ božijim strpljenjem! Hmmm…..kako dugo?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare