To je to što me zanima!

U Katru iznenada preminuo još jedan novinar, ne zna se uzrok

Ova vijest stiže samo dva dana nakon što je u Katru preminuo američki sportski novinar Grant Wahl koji je u pozornost javnosti stigao kada je u Katru odjenuo majicu s duginim bojama u znak podrške LGBT zajednici
Vidi originalni članak

Još jedan novinar iznenada je preminuo u Katru dok je pratio Svjetsko nogometno prvenstvo, samo dva dana nakon što je američki novinar u Katru navodno umro od srčanog udara.

Khalid al-Misslam, katarski fotoreporter koji je radio za Al Kass TV, preminuo je u nedjelju. Okolnosti njegove smrti u ovom trenutku nisu poznate. Katarska novinska kuća Gulf Times objavila je vijest na Twitteru.

- Al-Misslam, Katarac, iznenada je preminuo dok je izvještavao o Svjetskom prvenstvu u nogometu u Kataru 2022. Vjerujemo u Allahovu milost i oprost prema njemu te njegovoj obitelji izražavamo najdublju sućut - napisali su kratko.

Vijest je potvrdila Al Kass TV, koja je samo kratko spomenula njegovu smrt u prijenosu uživo, bez iznošenja detalja.

Podsjetimo, ugledni američki novinar Grant Wahl preminuo je u Katru u 49. godini nakon što se srušio dok je pratio Svjetsko prvenstvo. Svjedok je za CNN ispričao kako se Wahl samo srušio u prostoru za medije dok je prošlog petka pratio utakmicu Argentine i Nizozemske.

UMRO NA UTAKMICI Misteriozna smrt u Katru: Umro je novinar koji je ranije nosio dugine boje. Brat: 'Ubili su ga'

Ranije tijekom turnira Wahla su katarske vlasti prozvale jer je nosio majicu duginih boja kako bi iskazao podršku LGBT zajednici.

Wahl je pratio nogomet više od dva desetljeća i napisao je nekoliko knjiga o sportu. Uzrok njegove smrti još uvijek nije potvrđen.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • EmilCandor 12.12.2022.

    Bilo je toga jos puno, na gradilistima, ali ljudi nisu novinari pa se o njima nije pojedinacno pisalo. U njihovom svijetu danas se primjenjuju metode iz srednjevjekovne europe. Kazna kontra sherijata je uvijek upravo takva kakva se dogidila ovom covjeku i americkom novinaru. Za zlocine u svrhu zastite sherijata kod njih nema sudskih postupaka. A izvrsitelja "presude" ceka 12 djevica kada dospiju u raj. 

  • MarijanMiloš 12.12.2022.

    grafen oksid boleština...

  • MartinL 12.12.2022.

    Je se i taj bustao 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare