To je to što me zanima!

U Križevcima udario pješakinju na zebri. Preminula je u bolnici

Pješakinja je s teškim tjelesnim ozljedama prevezena u Opću bolnicu Koprivnica, a u popodnevnim satima je nažalost od zadobivenih ozljeda preminula
Vidi originalni članak

U bolnici je preminula 77-godišnja žena koja je stradala u utorak u prometnoj nesreći u Križevcima. Nesreću je skrivio 61-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom križevačke registarske oznake.

U 9.55 SATI Vozač na pješačkom prijelazu u Križevcima udario ženu (77): Preminula je kasnije u bolnici

U utorak  u 9:55 sati u Križevcima, na Trgu Svetog Florijana, 61-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom križevačke registarske oznake. Tom prilikom nije se pješačkom prijelazu približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake koji prelaze kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza, već je na pješačkom prijelazu udario u 77-godišnju pješakinju.

Pješakinja je s teškim tjelesnim ozljedama prevezena u Opću bolnicu Koprivnica, a u popodnevnim satima je nažalost od zadobivenih ozljeda preminula, izvjestili su iz PU koprivničko-križevačke.

Vozač je uhićen i provodi se kriminalističko istraživanje zbog sumnje u zbog sumnje u počinjenja kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtnom posljedicom“.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Smik 18.10.2023.

    hvala bogu nije se dugo mučila

Komentiraj...
Vidi sve komentare