To je to što me zanima!

U kući skrivao tvornicu, mljeo je i pakirao lažne Plazma kekse

Srpski policajci uhitili su 41-godišnjaka u čijim su prostorijama pronašli pravu malu manufakturu za proizvodnju i pakiranje mljevenog Plazma keksa. Distribuirao ga je diljem Srbije
Vidi originalni članak

Mljevena Plazma, sve što ti treba!, slogan je koji je krasio niz kutija koje su čekale kako bi 41-godišnji D. Č. u njih spakirao pa distribuirao lažni Plazma keks.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegov naum su, nakon dugotrajne istrage, osujetili krim policajci iz Beograda koji su u petak krenuli u akciju. Sumnjiče ga da je organizirao proizvodnju i neovlašteno upotrebljavao tuđe poslovno ime robe,

Naime, policajci su na više lokacija u Beogradu, u manjim trgovinama, našli krivotvorene popularne kekse u pakiranju od 300 grama. Uspjeli su doći do glavnog dilera slatkiša, a na kraju su ostali šokirani preciznošću i detaljima na koje je posvetio puno pozornosti.

U ilegalnoj tvornici našli su liniju za punjenje ambalaže, stroj za printanje na ambalaži, veću količinu folije, odštampane kartonske kutije te mljeveni keks u rinfuzi.

Osumnjičeni je završio u pritvoru na 48 sati, a nakon istrage će ga predati državnom odvjetništvu na ispitivanje.

Inače, u akciji su sudjelovali policajci Policijskih uprava u Smederevu, Kragujevcu, Kruševcu, Kraljevu i Pančevu, koji su obilazili trgovine i tražili krivotvorine. Trenutno utvrđuju odgovornost vlasnika prodavaonica jesu li namjerno prodavali lažne kekse i surađivali s proizvođačem.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • đorđe patković 30.01.2024.

    trebao im je samo plaćati 1% za patent

  • eho_ 09.10.2021.

    Bravo

  • odjebausmikimaus 09.10.2021.

    Svaka cast,sigurno su sve svjetske obavještajne agencije bile uključene u lov na ozloglašenog pekara🤧🤧

Komentiraj...
Vidi sve komentare