News

Komentari 6

U kući skrivao tvornicu, mljeo je i pakirao lažne Plazma kekse

U kući skrivao tvornicu, mljeo je i pakirao lažne Plazma kekse

Srpski policajci uhitili su 41-godišnjaka u čijim su prostorijama pronašli pravu malu manufakturu za proizvodnju i pakiranje mljevenog Plazma keksa. Distribuirao ga je diljem Srbije

Mljevena Plazma, sve što ti treba!, slogan je koji je krasio niz kutija koje su čekale kako bi 41-godišnji D. Č. u njih spakirao pa distribuirao lažni Plazma keks.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegov naum su, nakon dugotrajne istrage, osujetili krim policajci iz Beograda koji su u petak krenuli u akciju. Sumnjiče ga da je organizirao proizvodnju i neovlašteno upotrebljavao tuđe poslovno ime robe,

Naime, policajci su na više lokacija u Beogradu, u manjim trgovinama, našli krivotvorene popularne kekse u pakiranju od 300 grama. Uspjeli su doći do glavnog dilera slatkiša, a na kraju su ostali šokirani preciznošću i detaljima na koje je posvetio puno pozornosti.

U ilegalnoj tvornici našli su liniju za punjenje ambalaže, stroj za printanje na ambalaži, veću količinu folije, odštampane kartonske kutije te mljeveni keks u rinfuzi.

Osumnjičeni je završio u pritvoru na 48 sati, a nakon istrage će ga predati državnom odvjetništvu na ispitivanje.

Inače, u akciji su sudjelovali policajci Policijskih uprava u Smederevu, Kragujevcu, Kruševcu, Kraljevu i Pančevu, koji su obilazili trgovine i tražili krivotvorine. Trenutno utvrđuju odgovornost vlasnika prodavaonica jesu li namjerno prodavali lažne kekse i surađivali s proizvođačem.