To je to što me zanima!

U Lici se prevrnuo još jedan bus

Prevrnuo se autobus gospićkih registracijskih oznaka, što je dovelo do prekida prometa na tom dijelu ceste
Vidi originalni članak

U Lici je danas došlo do slijetanja još jednog autobusa, oko 13 sati na cesti D-1 kraj Korenice.

Prevrnuo se autobus gospićkih registracijskih oznaka, što je dovelo do prekida prometa na tom dijelu ceste, prenosi Lika online.

Kako doznajemo, u pitanje sa samo materijalna šteta. Nije bilo putnika i nitko nije ozlijeđen, kažu iz ličko-senjske policije.

Podsjetimo, sinoć oko 23,43 sata na autocesti A-1, u smjeru sjevera, kod čvora Brinje, došlo je do teške prometne nesreće. Nesreća se dogodila kada je 58-godišnji albanski državljanin upravljao autobusom albanskih nacionalnih oznaka i iz za sada neutvrđenog razloga skrenuo udesno, udario u ogradu i prevrnuo se na lijevi bok.

FOTO: ZATVORENA A1 Jutro nakon teške nesreće kod Brinja: Čovjek poginuo. Autobus zameten u snijegu, čeka dizalicu

U autobusu se u trenutku nesreće nalazilo 9 putnika i vozač. Jedna je osoba smrtno stradala, dok je više osoba ozlijeđeno te im se liječnička pomoć pruža u Općim bolnicama u Karlovcu i Ogulinu. Više o tome pročitajte OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: AUTOBUS KOJI SE JUTROS PREVRNUO NA A1

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 26.02.2023.

    Smanjenom brzinom i većim oprezom sve se ovo jednostavno riješava, ali…….

  • mateus3108 26.02.2023.

    10 posto je do vozača. 40 posto do loših guma kod velikih gazda,40 posto zbog neočišćene ceste,svaki jebeni snjeg iznenadi zimsku službu,danas je kod ulaza 1 na Plitvicama na cesti bio led.

  • Anjo Nimac 26.02.2023.

    Pamtenjakovići... Možda bi autobuseri trebali vas stavljati u novine svaki put kada napravite p*zdariju sa svojim autićima na cesti.Da ne pričam što radite po busevima. Koliko puta se nađu korištene maramice, smeće, žvake... U mrežicama na sjedalima. Gamad odvratna. Lomite interijere po autobusima, dolazite na putovanja smrdljvi i pijani... A cijena karte €15 za put od 400km preskupa? Nabijem vas sve skupa. Fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare