To je to što me zanima!

U maminom BMW-u jurio 254 km/h na A1: Vozio je prijatelja, vozačku dobio tek prošle godine

20-godišnji mladić iz Zagreba vozio je BMW u vlasništvu svoje majke, a u automobilu s njim bio je i njegov prijatelj. Kretali su se dionicom autoceste A1 u smjeru Zagreba
Vidi originalni članak

Prošlog petka 18. lipnja Mobilna jedinica prometne policije, tzv. Kobre, na 192. kilometru autoceste A1 zabilježili su automobil koji se kretao iznimno nedozvoljenom brzinom od čak 254 kilometra na sat. Na području Ličko-senjske županije, blizu naplatne postaje Gospić ograničenje brzine je 130 kilometara na sat što znači da su mladići prekoračili dozvoljenu brzinu za oko 100 kilometara na sat.

POGLEDAJTE VIDEO: Jurio po autocesti 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radi se o vozilu marke BMW 320 D koje je u vlasništvu majke 20-godišnjeg mladića iz Zagreba koji je upravljao automobilom. Mladić se vozio lijevom prometnom trakom, a s njim je u automobilu bio i njegov prijatelj, također 20-godišnjak iz Zagreba. Mladić koji je vozio automobil vozačku dozvolu dobio je u svibnju prošle godine.

U ZAGREBAČKOJ DUBRAVI BMW im se zabio u kuću: 'Uletio je velikom brzinom, mislili smo da je potres, baš je jako udarilo'

- Uz uvažavanje tolerancije prekoračio je brzinu od 97 km/h te mu je na mjestu događaja uručena Obavijest o počinjenom prekršaju zbog prekršaja iz čl. 54., odnosno prekoračenja brzine (novčana kazna 5000 - 15000 kn i 3 negativna boda) te prekršaja iz čl. 142. odnosno kretanja lijevom trakom (novčana kazna od 2000 kn) Zakona o sigurnosti prometa na cestama - priopćilo je Ravnateljstvo policije.

Idi na 24sata

Komentari 193

  • noćno lice pravde 26.06.2021.

    a i te kobre izazivaju teraju na ganjanje i onda kažnjavaju a nisu baš ni kulturni ni školovani

  • 21.06.2021.

    Siroče iskompleksirano,ovime pokazuje koliki je željan pažnje,a da sam ja cura i da mi se pohvali s ovim činom,otišla bi i zažvalila najružniju osobu koja mi je blizu i rekla da se više palim na ''ružne'' ljude,ali s normalnim i odraslim razmišljanjem nego na wannabe fakinčiće.

  • mika1363 21.06.2021.

    Mama, kupuj odmah još brži jer ovoga kobre mogu dostići.

Komentiraj...
Vidi sve komentare