To je to što me zanima!

U Međimurju 50 novooboljelih od koronavirusa, dvoje umrlo

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 39 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirane su tri osobe, tri su otpuštene, a na invazivnoj respiraciji nema pacijenata
Vidi originalni članak

U Međimurskoj županiji evidentirano je 50 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a od posljedica zaraze dvije su osobe umrle, priopćili su u nedjelju iz županijskog Stožera civilne zaštite.

STANJE PO ŽUPANIJAMA Zagrebačka županija: 114 je novih slučajeva zaraze covidom

Prema podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo u protekla 24 sata obrađena su 132 uzorka i evidentirano 50 pozitivnih nalaza u Međimurskoj županiji. To je 37,8 posto pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavilo se 17 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji danas je 465.

Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 117.438 uzoraka.

STANJE PO ŽUPANIJAMA U Vukovarsko-srijemskoj županiji je 20 novooboljelih

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 39 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirane su tri osobe, tri su otpuštene, a na invazivnoj respiraciji nema pacijenata.

Umrle su dvije muške osobe, starosti 80 i 84 godine.

U subotu je u Međimurskoj županiji cijepljena 21 osoba, od toga jedna prvom dozom, devet drugom dozom i 11 booster dozom.

STANJE PO ŽUPANIJAMA U Istri je danas osam novih slučajeva zaraze koronavirusom

Građani se mogu cijepiti svakim radnim danom svim dostupnim cjepivima od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare