To je to što me zanima!

Pješakinja poginula u naletu motocikla kod doma na Savi, motociklist teško ozlijeđen

Žena je poginula nakon naleta motocikla na Jarunskoj, kod Studentskog doma Stjepan Radić, dok je motociklist zadobio teške ozljede, javljaju iz zagrebačke policije
Vidi originalni članak

U teškoj nesreći kod Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu noćas je poginula pješakinja. Kako se doznaje iz zagrebačke policije, na nju je oko 0.45 sati naletio motocikl te je na mjestu ostala mrtva.

Motociklist je u nesreći zadobio teške ozljede te je prevezen u bolnicu.

Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 283

  • ne2ti 26.06.2021.

    Danas je mene u preticanju jedan skoro izubijao. Dzabe moje gledanje na sve retrovizore kad se sam odjednom stvorio iza mene i odma eguibicije i dizanje na zadnji kotač.

  • autoooo 26.06.2021.

    Uvesti drakonske kazne za najćešće prekršaje motorista, npr. 10-20.000 za vožnju bez jasno vidljive i na pravilan način postavljene registarske tablice (većina ju sakriva ispod blatobrana), ne zaustavljanje na znak službene osobe (bijeg od policije) - 6 mjeseci do 2 godine bezuvjetnog zatvora, 50.000 kn + trajno oduzimanje vozačke dozvole za prekoračenje brzine veće od 30 km/h, vožnja za vrijeme trajanja zabrane ili bez položenog vozačkog ispita  - 6 mjeseci do 2 godine bezuvjetnog zatvora, nepropisno pretjecanje, obilaženje kolone vozila, provlačenje između vozila i sl, 50.000kn + trajno oduzimanje vozačke dozvole, i da vidiš kako bi bilo reda na cesti, a savjesni vozači motocikala bi skinuli stigmu divljaka sa sebe, a divljaci bi ili prestali biti divljaci ili bi prestali voziti motore ili bi vrlo brzo bili na prosjačkom štapu i u zatvoru.

  • Luanne 26.06.2021.

    Ovo stavite u PLUS+, možda zaradite. Ispirete nam mozak jer nećemo platiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare