To je to što me zanima!

U nekadašnjem je botaničkom vrtu Kerum zasadio - kupus

Nakon što mu je Konzervatorski odjel u Splitu zabranio radove na secesijskoj vili u Bihaćkoj ulici, Željko Kerum je na mjestu nekadašnjeg botaničkog vrta vile zasadio kupus i salatu...
Vidi originalni članak

Kad su svi mislili da je vrhunac trakavice oko izvođenja radova u secesijskoj vili u Bihaćkoj ulici bila izjava Željka Keruma koji je Ministarstvo kulture nazvao "Ministarstvom govna" i još rekao da konzervatore više neće pustiti u kuću, bivši gradonačelnik otišao je korak dalje, piše Slobodna Dalmacija

Taj list piše da se u subotu ujutro na ilegalnom gradilištu pojavio i sam Željko Kerum koji je s pivom u ruci radnicima objašnjavao što i kako raditi. 

OBUSTAVIO RADOVE NA VILI Kerum: 'Spasio sam sve što se moglo, otvaram konobu Pršut'

Što se samih radova tiče, navodno su nastavljeni radovi na ilegalno probijenom ulazu u podrum. Uz to, radnici su u nekad lijepo uređenom botaničkom vrtu secesijske vile u petak popodne zasadili kupus, rašćiku i salatu. 

- Ovo sa sadnjom rašćike je nekakav njegov performans. Čitavo prijepodne bio je na gradilištu. To je samo priča da je riječ o privremenom otvoru. Nije zaštićena samo kuća Antičević, nego i njezin vrt, koji je projektiran. Naše dvije kuće imaju zajedničko dvorište. Kad smo htjeli nešto mijenjati od hortikulture, nismo smjeli, morali smo zvati "Parkove i nasade", objasnio je za Slobodnu Dalmaciju Marin Alunić, nekadašnji predstavnik stanara iz susjedne zgrade u Bihaćkoj 12. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • EmilCandor 21.10.2019.

    I zagrebački gradonačelnik je donedavno naplaćivao parkiranje u dijelu dvorišta kod Paromlinske, koje je privatno vlasništvo.

  • ivo161 21.10.2019.

    A tko mu je to proda?!

  • ljubica ljubičica_1 21.10.2019.

    Kerum je i bogu dužan dvi pare!Kako njemu ne naprave ovrhu na svu imovinu?Ljudima za 20.000ku oduzimaju stanove.Dije ti sad pravda ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare