To je to što me zanima!

U nesreći kod Klisa preminula časna sestra: Udarila je u bus

Očevidom prometne nesreće koja se u ponedjeljak dogodila kod Klisa utvrđeno je da ju je prouzročila 56-godišnja vozačica koja je i preminula. Dalmacija danas doznaje da je to bila časna sestra...
Vidi originalni članak

Kako doznajemo, u nesreći je preminula č.s. Karmen Marija Žuljević, koja je podrijetlom iz Garduna kraj Trilja. Bila je poznata po svom dobrotvornom radu, a radila je i u splitskoj bolnici, pomažući bolesnima i najpotrebitijima. Posljednji ispraćaj pokojne č.s. Karmen Marije bit će u srijedu, u Košutama, u 16 sati, piše Dalmacija danas

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjećamo, u nesreći na staroj kliškoj cesti poginula je jedna osoba, a 14 je ljudi ozlijeđeno. Policija je utvrdila da je nesreću prouzročila vozačica (56) osobnog vozila Chevrolet Spark koja je prešla u suprotni  trak i udarila u autobus Setra M3 splitskih registracija. 

STRAŠAN SUDAR KOD KLISA 'Mislila sam da mi se kuća ruši, vidjela sam autobus u dvorištu'

Među putnicima u jednom autobusu bila su djeca, a u drugom autobusu redovitog vojnog linijskog prijevoza, koji je također sudjelovao u nesreći, bili su pripadnici Hrvatske vojske na putu od Sinja do Splita.

Nakon udara autobus Setra M3 je prešao na južni prometni trak i udario prednjim lijevim dijelom u prednji lijevi dio autobusa Mercedes M3, splitskih registracija, kojim je upravljao 64-godišnji vozač, a koji se kretao iza osobnog vozila Chevrolet Spark. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 15.10.2019.

    Tamo po Dalmaciji samo vojska se prevozi s autobusima vamo tamo.

  • Papatest 15.10.2019.

    Bila je toliko dobra da ju je Bog uzeo sebi

  • sokrates_mali 15.10.2019.

    Danas je teško voziti! I da si maksimalno koncentriran, uvijek postoje kiksevi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare