To je to što me zanima!

U nesreći kod Štefaneca umro je dječak (12): Policija apelira da se javi svjedok, vozač kamiona

Drugi drugi stradali u prometnoj nesreći prevezen je u ŽB Čakovec. Cesta je zatvorena za promet, rekli su iz PU međimurske.
Vidi originalni članak

Danas oko 17:35 u Štefancu na raskrižju ulica Zrinskih i V. Nazora dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila, koja su nakon toga sletjela s ceste i udarila u rasvjetni stup i udarila u dva pješaka kraj ceste.

Kako neslužbeno saznaju Međimurske novine, u prometnoj nesreći život je izgubio dječak (12), dok je drugi stradali prevezen u ŽB Čakovec. Cesta je zatvorena za promet, rekli su iz PU međimurske.

Težina ozljeda osobe koja je prevezena u čakovečku bolnicu za sad nije poznata, a više informacija će biti poznato nakon očevida. Uz to iz Policijske uprave međimurske mole da im se javi vozač kamiona marke Scania koji je u trenutku nesreću prolazio mjestom događaja.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • RoyBean 12.06.2022.

    U nesreći kod Štefaneca umro je dječak?. Nije umro, nego je ubijen, poginuo zbog tuđe bezobzirnosti. Iskreno Suosjećanje roditeljima.

  • Privatnik 11.06.2022.

    Pa nije napisano da su vozači divljali iako vjerujem da su vozili brže od dopuštene brzine. S druge strane, sudari se dešavaju svakodnevno samo što je na žalost u ovom slučaju nastradao  i nedužni pješak.Policija ne provodi dovoljno mjera nadzora a kazne za prekršitelje su totalno deplasirajuče, gotovo pa motivirajuče!Koliko još ljudi treba poginuti da se netko pokrene i promijeni zakon u prometu? Sto, tristo, šestopedeset? Koji je to broj koji alarmira i diktira pokretanje izmjena zakona o prometu? R.I.P. nastradalom i sućut obitelji! 😔

  • Zdravo 10.06.2022.

    obavezno uvesti 30 kroz sela da se vozi.kao i svabiji.bliceve postaviti i za veliku brzinu oduzimati vozacku dozvolu....ako vise puta to napravi oduzeti trajno i zatvorski goniti uz oduzimanje imovine(ako nema primanja),ili teretit ostalu obitelj-ovakve stvari se nebi nikad desile da su vozili 30km/h....pogledajte samo Bmw koliko je pokidan...to je vise od 70km/h bilo!po meni najostrija kazna-ona americka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare