To je to što me zanima!

U Nici su uhitili dvije djevojke, sumnjiče ih za terorizam

Francuska policija uhitila je dvije djevojke iz Nice zbog sumnje da su povezane s islamistom kojeg sumnjiče za sudjelovanje u više terorističkih napada ili pokušaja napada u Francuskoj
Vidi originalni članak

Francuska policija uhitila je dvije djevojke iz Nice zbog sumnje da su povezane s islamistom kojeg sumnjiče za sudjelovanje u više terorističkih napada ili pokušaja napada u Francuskoj.

Djevojke su koristile šifrirane poruke putem WhatsApp aplikacije. Pored njih, francuska obavještajna služba uhitila je još najmanje četvero tinejdžera osumnjičenih za planiranje ubojstava u ime Islamske države, nakon što ih je uočila preko društvenih mreža.     

Idi na 24sata

Komentari 2

  • luka000sb 26.09.2016.

    Budućnost države.

  • BettyWales 26.09.2016.

    Francuska ove godine prema procjenama ima 7% manje posjetitelja, dok Pariz oko 11%. Pogodite zbog čega. Samo grad Pariz je od početka 2016. do kolovoza ove godine izgubio oko 850 milijuna dolara. To je jako loše za oko 500 tisuća zaposlenih u turizmu u regiji Ile-De-France. Turizam čini 7 posto francuskog BDP-a. Sada se zapitajte da li želimo i mi to? Hrvatska industrija uništena, jedino nas turizam održava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare