To je to što me zanima!

U novom Gradskom vijeću po 6 vijećnika NLM-a i Domoljubne

U odnosu na prošli saziv Gradskog vijeća Vrgorca, Nezavisna lista mladih osvojila je jedan mandat više, a HDZ iz Domoljubne koalicije mandat manje
Vidi originalni članak

Nakon službenih rezultata trećih prijevremenih izbora za Gradsko vijeće grada Vrgorca održanih 5. lipnja, u utorak je na internetskoj stranici Grada objavljen sastav Gradskog vijeća.

U novom sazivu 15-članog Gradskog vijeća Vrgorca je 6 vijećnika Nezavisne liste mladih; 6 vijećnika Domoljubne koalicije to jest 4 vijećnika HDZ-a i po jedan vijećnik HSP AS i HSS-a; a koalicija SDP-HNS ima 3 mandata, to jest dva vijećnika SDP-a i jednog vijećnika HNS-a.

U odnosu na prošli saziv Gradskog vijeća Vrgorca, Nezavisna lista mladih osvojila je jedan mandat više, a HDZ iz Domoljubne koalicije mandat manje. SDP i HNS, koji su na prošle izbore išli odvojeno, a na ove u koaliciji, ostali su na istom broju mandata.

Gradonačelnika će građani Vrgorca izabrati 19. lipnja u drugom krugu, u koji su ušli kandidatkinja Domoljubne koalicije Nadu Jelavić s 41,09 posto osvojenih glasova birača i kandidat Nezavisne liste mladih Ante Pranić s 40,79 posto glasova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • koza 07.06.2016.

    Da ,cisterne vode njegovi(njihovi) glasači dobiju prije i u pola cijene.....

  • koza 07.06.2016.

    Imate jedno mjesto u Dalmaciji, u kome svake izbore pobjedi jedan čovjek ,koji za mjesto nije napravio ništa i tako 25 godina...Zamislite da još većina općine NEMA vodu,da bi vam bilo jasnije deseti dio godišnjeg proračuna bi bio dovoljan za dovest vodu .... Od love koja se prikupi kupuju se glasovi u kešu,dalje ako mislite dijete upisat u vrtić morate glasati za njega(ili njih),ako hoćete štekat,morate glasati za njih,ako hoćete posao morate glasati za njih,sredit zemljište...ma bilo šta....Dobro došli u demokraciju ili bolje rečeno kalifat.... Nagradno pitanje koje je to mjesto i koja talibanska stranka na vlasti??

Komentiraj...
Vidi sve komentare