To je to što me zanima!

U okolici Ludbrega blokirali su ceste nakon pljačke zlatarnice

Pljačkaši koji su oko 14 sati upali u zlatarnicu pobjegli su s nepoznatom količinom zlata. Prodavača je lpov poprskao suzavcem. Policija je ubrzo blokirala prometnice
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelji opljačkali su oko 14 sati zlatarnicu Mirta u središtu Ludbrega. Jutarnji list prenosi da je lopov ušao u zlatarnicu i suzavcem poprskao prodavača te pobjegao s nepoznatom količinom zlata. Večernji navodi kako je imao i pomagača, a prema prvim podacima pobjegli su nepoznatim vozilom prema Koprivnici. Koprivnički interventni policajci postavili su blokade u okolnim mjestima i duž Podravske magistrale te su pregledavali sumnjive automobile. 

- Prodavač je dobro, nije ozlijeđen, ali je bio u popriličnom šoku - rekao je vlasnik zlatarnice Antonio Triplat. Nije htio više komentirati kako ne bi ugrozio istragu. Iz PU varaždinske također su potvrdili kako je bilo više pljačkaša, ali nisu davali više detalja. 

- Prve mjere su napravljene i traga se za počiniteljem - rekao je kratko Igor Planinc iz PU varaždinske.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • jebac13 01.11.2011.

    jesam ih sjebao ...zlata jo u prici,nikada me nnecete copiti..hehe

  • popovača 01.11.2011.

    hvala na ispravku ***admin***

  • popovača 31.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare