To je to što me zanima!

U Okučanima su obilježili 14. godina akcije 'Bljesak'

Na obilježavanju 14. obljetnice akcije "Bljesak" u Okučanima, novinari su pitali Sanadera koliko stoji mlijeko. Premijer Sanader ih je ignorirao...
Vidi originalni članak

Odavanjem počasti poginulim braniteljima u Okučanima je obilježena 14. obljetnica vojno-redarstvene akcije “Bljesak”. Hrvatski vojnici i policajci su u samo 36 sati 1. svibnja 1995. oslobodili zapadnu Slavoniju. Predsjednik Republike Stjepan Mesić, predsjednik Vlade Ivo Sanader i potpredsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks s članovima izaslanstava položili su vijence i zapalili svijeće ispred Središnjega križa u Spomen-parku hrvatskim vitezovima u Okučanima. Nakon govora novinari su premijera Sanadera pitali mogu li Hrvati živjeti od svojih plaća te koliko stoji litra mlijeka. Sanader je poručio da na to pitanje trebaju odgovoriti trgovci, a da on ne želi odgovarati na “provokativna” pitanja. Predsjednik Mesić odgovorio je kako litra mlijeka stoji između pet i šest kuna. Tijekom govora Stjepana Mesića na svečanosti u Okučanima nekim je vojnicima pozlilo od vrućine. Na svu sreću, tu su bile ekipe Prve pomoći koje su odmah reagirale. Podignuli su vojnicima noge u zrak, a oni su vrlo brzo došli k sebi.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • BERISLAE 02.05.2009.

    boresky bio si ti tamo al s kontra strane,pa ti je nešto bljesnulo,al očito ne dovoljno.

  • drug Kardelj 02.05.2009.

    Pa kakavi su to vojnici, padaju u nesvjest od vjetrića i malo sunca, pa takvih mimoza nije bilo prije nikada, sramota. Ah da pa sad nas štiti NATO pa si možemo priuštiti takve.

  • marin32 01.05.2009.

    hrvatska hrvatima ti si smrad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare