To je to što me zanima!

U padu aviona u Makedoniji poginula obitelj iz Bugarske

Pilot Cessne javio je prije nestanka s radara da su uletjeli u jaku turbulenciju. Ubrzo su se srušili kod vrha Solunska Glava. Poginulo je četvero ljudi
Vidi originalni članak

Četveročlana obitelj iz Bugarske poginula je u utorak poslijepodne u padu Cessne 210 u Sjevernoj Makedoniji. Kako prenose makedonski mediji, maleni zrakoplov srušio se kod vrha Solunska Glava, a poginuli su otac, majka i dvoje djece. 

Letjeli su iz Ohrida prema Sofiji, a oko 16 sati su nestali s radara nakon što je pilot javio da su uletjeli u jake turbulencije. Tražili su da slete u Skoplju, no predomislili su se i krenuli dalje, međutim signal se izgubio 26 kilometara južnije.

Policijski helikopteri locirali su ostatke aviona i tijela putnika, ali zbog loših vremenskih uvjeta izvlačenje tijela bit će u srijedu. Zbog nepristupačnog terena potreban je helikopter koji se može spustiti na to područje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • POTPEC 03.04.2019.

    To se događa kad pametnjakovići glume da su bogovi jer imaju love do krova, a ne poštuju prirodu i prirodne nepogode.

  • juricajuric179 03.04.2019.

    Bugarski tajkuni s aviončićem sretno aterirali , tako je to kad se leti bez odgovarajućeg letačkog znanja i iskustva i želi se pokazati javnosti tko su i šta su, i sad se sve zna !

  • mrTrobec 03.04.2019.

    Tko leti taj leti,ako leti onda je čovjek,tko ne leti nije čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare