To je to što me zanima!

U pakiranju soka Austrijanac švercao 738 grama marihuane

Protiv 25-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama...
Vidi originalni članak

Na graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Slavonski Šamac u srijedu 16.svibnja policijski službenici Policijske postaje Vrpolje su na ulazu u Republiku Hrvatsku provodili graničnu kontrolu, uz ostalo, i nad putnicima autobusa BiH registarskih oznaka. 

Prilikom pregleda prtljage 25-godišnjeg državljanina Austrije u ruksaku je uočen jedan tzv.tetrapak od soka od 2 litre, a za kojeg je s obzirom na težinu i sadržaj izražena sumnja da se u istom uopće ne nalazi sok. Pregledom tetrapaka utvrđeno je, naime, da se unutar istog nalazi PVC paket sa 738 grama marihuane. 

Protiv 25-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Po odredbama Kaznenog zakona RH 25-godišnjaku, bez obzira što je strani državljanin, prijeti kazna zatvora od jedne do 12 godina.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • perogovernalo 17.05.2018.

    Austrijanac sa bošnjačkim dijalektom.

  • ajetodoo 17.05.2018.

    Kaj zajebavaju sirotog Austrijanca. Pa on je svoj na svome, kakav šverc! To je sve teritorij Austrougarske. Po novom EU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare