To je to što me zanima!

U petak je norijada u Zagrebu: Evo kakav je plan za proslavu

Iz Grada Zagreba pozvali su sve maturante da se u petak, 26. svibnja, okupe na središnjem mjestu proslave u parku Bundek gdje će biti organiziran prigodni glazbeno-scenski program
Vidi originalni članak

Velika povorka i zajedničko okupljanje na gradskim trgovima i parkovima, uz glazbu i ples, obilježit će i ove godine proslavu posljednjeg dana nastave za učenike završnih razreda zagrebačkih srednjih škola, poznatu i kao Dan zagrebačkih maturanata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Grada Zagreba pozvali su sve maturante da se u petak, 26. svibnja, okupe na središnjem mjestu proslave u parku Bundek gdje će biti organiziran prigodni glazbeno-scenski program koji traje od 13.00 do 20.00 sati.

Voditelj programa bit će animator Marko Petar Orešković, a sudjelovat će Zembo Latifa, DJ Danijel Turk, band Kings, Jakša Jordes & DJ Robbie, Turk The DJ i DJ Vermont.

KRAJ JE BLIZU Uzbudljivi dani za maturante: U petak Norijada, a onda matura, ovdje provjerite datume ispita

Brojni maturanti okupit će se i na glavnom zagrebačkom trgu, odakle će biti organizirana povorka do parka Bundek u 12.00 sati, u pratnji nadležnih službi.

S ciljem sigurnog i primjerenog obilježavanja Dana zagrebačkih maturanata, tijekom održavanja programa, u parku Bundek će dežurati zdravstvene službe, vatrogasci, spasioci, redarska i zaštitarska služba, a nakon završetka programa, radi lakšeg i bržeg povratka mladih svojim domovima, organizirane su pojačane linije javnog gradskog prijevoza.

VELIKI INTERES STUDENATA Revolucija na faksu: Filozofski i FER stvaraju stručnjake za AI, ChatGPT, ali i filozofiju...

Privremena obustava prometa

Zbog proslave je uvedena i privremena obustava prometa u Zagrebu.

Trg bana J. Jelačića - Praška – Trg N. Š. Zrinskog – Strossmayerov trg – Tomislavov trg – Mihanovićeva - Miramarska - Ulica grada Vukovara - Hrvatske bratske zajednice (Most Slobode) – Damira Tomljanovića - Gavrana - Bundek.

PIŠE ANA DASOVIĆ Fakulteti, stižu mladi gladni novih znanja. Jeste li spremni?

Povorku će pratiti ekipa Hitne pomoći, prometna policija i zaštitari.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • joža doktor 23.05.2023.

    Koliko nevinih će proliti krv!

  • slavonac493 23.05.2023.

    Što više napravit štete platit će građani.

  • zadranin2016 23.05.2023.

    kakav budnek sto vi pisete neka vide sto bude na pozdravu suncu kad se one "tinejderice" skinu u kupace i onda in se cice ocrtavaju kad se smoci majica.Ja van to zoven sveti 26.5.

Komentiraj...
Vidi sve komentare