To je to što me zanima!

U petak u Sabor ide povorka: Predaju zahtjev za referendum

Inicijativa 'U ime obitelji' traži da se u Ustav unese da je brak životna zajednica žene i muškarca. Za referendum su prikupili više od 710 tisuća potpisa građana
Vidi originalni članak

Građanska inicijativa U ime obitelji u petak u 14 sati planira predati Saboru zahtjev za raspisivanje referenduma. Prikupili su više od 710 tisuća potpisa birača kojima traže da se raspiše državni referendum na kojem će pitanje biti 'Jeste li za to da se u Ustav Republike Hrvatske unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?'.

U petak će u povorci sa Zrinjevca prema Saboru krenuti predstavnici županijskih koordinacija inicijative, ali i dio volontera. Osiguravat će ih hrvatski branitelji, dragovoljci Domovinskoga rata i umirovljeni pripadnici Specijalne policije koji su također volonteri organizacije. 

Nakon predaje potpisa družit će se u parku Ribnjak

Kada predaju potpise volonteri će se nastaviti družiti u zagrebačkom parku Ribnjak. 

- Ovom povorkom želimo iskazati priznanje svakom pojedinom volonteru diljem Hrvatske i omogućiti svima koji to žele da predaju potpise. Bez njihova angažmana hrvatski građani ne bi imali priliku osigurati prvi narodni referendum u Republici Hrvatskoj - napisali su organizatori na stranicama inicijative.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • Danijel Martinasevic 13.06.2013.

    prvo da se zna ne volim homice,ali ovaj referendum je cisto bacanje novaca u vjetar i bezveze ako to zele nek odu kod bozanica pa nek on uplati novce u izborno povjerenstvo da se pokriju troskovi ove popovske gluposti je ronj tko smatra da je brak nesto drugo osim zajednistva zene i muskarca ne da nije normalan nego je totalno lud i nevidim nikakav razlog da se to mora posebno naglasavat,i jos nesto SVAKA CAST RUSIMA NA ZAKONU

  • Preserverance 13.06.2013.

    Dobro sto je iduće, zabraniti preljub i rigozne kazne sa kamenovanjem do smrti ????

  • Preserverance 13.06.2013.

    kako je poznato Homofobi su latentni homoseksualci, panije ni čudo zašto ste toliki homofobi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare