To je to što me zanima!

U petak zadnja debata: Sučelit će se Plenković i Bernardić

Ovo sučeljavanje je biračima, posebno onima neodlučnima, prilika da čuju o temama koje su im važne za svakodnevni život i dobiju ključne informacije na temelju kojih bi mogli donijeti izbornu odluku
Vidi originalni članak

Ovog petka, 3. srpnja, u velikoj završnici izborne utrke, Nova TV organizira najvažniju debatu parlamentarnih izbora. S početkom u 20.30, samo nekoliko sati prije izborne šutnje, čelnici dviju najvećih stranaka – predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i predsjednik SDP-a, lider Restart koalicije Davor Bernardić – imaju zadnju priliku obratiti se građanima i pokušati ih uvjeriti zašto bi baš njima trebali dati svoj glas. Ovo sučeljavanje je biračima, posebno onima neodlučnima, prilika da čuju o temama koje su im važne za svakodnevni život i dobiju ključne informacije na temelju kojih bi mogli donijeti izbornu odluku. Sučeljavanje će voditi Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović.

POGLEDAJTE VIDEO: Najbolje fore o debati 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Naša je debata posljednja i presudna jer bi dojam, koji će kandidati za budućeg premijera ostaviti, mogao prevagnuti kod velikog broja neodlučnih birača. Od ponoći kreće izborna šutnja i što su učinili, učinili su. Naša pitanja biti će provokativna i drugačija i cilj je da šefovi dviju najvećih stranaka daju odgovore koji su iznimno važni za građane - poručuje Sabina Tandara Knezović.

AKO PROĐE, PROĐE Ni Bero, a ni Plenki, ne žele suštinski mijenjati Hrvatsku

- Želimo dobiti odgovore na pitanja koja se tiču najvećih problema ove zemlje - potvrđuje i Mislav Bago i dodaje:

- Ideologija dijeli političare, ali u odgovorima na pitanja važna za svakodnevni život i budućnost građana trebaju biti jasni što bi i kako napravili. Ovog petka oni jednostavno moraju prodrijeti do onih birača koji još nisu odlučili kome dati glas. Ukoliko iz sučeljavanja žele izaći kao pobjednik, moraju biti smireni i jasni u porukama, ali sva dosadašnja iskustva govore da to ne mogu izdržati. Uz to, televizija je kao medij čudo – ona sve razotkrije. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Logčno 03.07.2020.

    Znači OPET diskriminacija, mediji se ponašaju kao da postoje samo 2 lidera stranaka. Petrov, Sinčić, Škoro i ostali kao da se kandidiraju u nekoj drugoj državi.

  • apolitični 03.07.2020.

    nadam se ovaj put pojedincu sa lijeve strane ,služenje glavom ,ne papirima,ali ako ih ipak ponovo doneseš barem ih označi vidljivo ,gubiš se u njima ,to nije lijepo gledati.

  • stjepan berma 03.07.2020.

    Bero ima veliki uteg od predhodnih vlada koji nisu ništa ispoštovali od svog programa već zavukli ruke u đepove građana za razliku Plenkovićeva vlada je većinu ostvarila i pokrenula rast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare