To je to što me zanima!

U pilani blizu Novske poginuo radnik: Udarila ga je struja

U pilani u mjestu Bročice u četvrtak popodne poginuo je zaposlenik rođen 1987. godine. Kako je javila policija, najvjerojatnije je stradao zbog strujnog udara
Vidi originalni članak

U pilani u mjestu Bročice u četvrtak popodne poginuo je zaposlenik rođen 1987. godine. Kako je javila policija stradao je zbog strujnog udara.

Nesreća je bila u četvrtak oko 16 sati, radnika su dva sata pokušavali reanimirati, ali su ga oko 18 sati proglasili mrtvim.

Očevid je u tijeku.

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 08.02.2019.

    Ne laprdajte bez veze ako ne znate situaciju i ne skrivajte se iza lažnih profila.Ja sam djelatnik tvrtke Quercus doo i bio sam svjedok toga događaja.Naš nesretni djelatnik Ivan nastradao je nažalost svojom pogreškom i ove priče o lošim instalacijama , štednji na zaštiti na radu i drugo nemaju veze s vezom.Samo hoću reći da smo svi toga dana od 16h do 18h počevši od tima hitne pomoći kojoj kapa do poda preko cijelog vodstva tvrtke Quercus pa do svih djelatnika koji su svi bili prisutni pokušavali spasiti našeg Ivana ali nažalost nismo uspjeli.Stoga mislim da ovi lažni komentari ne donose dobro njegovoj supruzi , djeci i obitelji kojoj je sada potrebna podrška...Počivaj u miru Vizo!

  • 07.02.2019.

    Biče još i gore.neko mora radit za take,koje boli ona stvar za radnike.bitno da oni imaju.nema rjeci.dno dna.

  • audi 2.0 07.02.2019.

    Tako ce netko stradat i kod štefa u Grdanjcima ! Di god piknes probirštift na strojeve svijettli. A kablovi po podu preko kojih prelazi viljuskar. Katastrofa !

Komentiraj...
Vidi sve komentare