To je to što me zanima!

U policajca pucano s leđa, Dužnović bio ispred njega?

Kazimir Dužnović, optužen za ubojstvo policajca Ivana Grbavca i pljačku banke, je rekao kako se ničega ne sjeća i da je do pljačke sam pio žestice
Vidi originalni članak

Na Županijski sud u Zagrebu stiglo je medicinsko vještačenje u kojem stoji da je ulazna rana metka koji je usmrtio policajca Ivana Grbavca (24) bila na leđima. To bi značilo da je čovjek, koji je pucao, stajao iza njega. Na snimci nadzorne kamere, tvrdi obrana Kazimira Dužnovića (28), optuženog za krvavu pljačku Raiffeisen banke u Sesvetama, Grbavac i Dužnović bili su okrenuti licem u lice dok je Dužnović pucao, pa će se morati utvrditi tko je ispalio smrtonosni hitac.
- Probudio sam se oko sedam ili osam sati. Popio sam terapiju subutexa i nešto više apaurina nego inače jer se nisam osjećao dobro. Otišao sam kod djevojke, gdje sam pio žestoka pića, a zatim sam lutao gradom i pio. To je sve čega se sjećam i iskreno se kajem - rekao je Dužnović u obrani.
Svjedočili su i policajci koji su došli na intervenciju. Jedan od njih rekao je da njegov pištolj policija nije balistički vještačila nakon pucnjave. Iskaz su trebale dati i službenice iz banke, no nisu došle na sud jer se boje Dužnovića pa su molile da ih se ispita posebno.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • umenerođo 14.10.2009.

    u biti su se policajci izresetali medusobno, a on je kao savjestan gradanin priskocio u pomoc i oteo kalasnjikov jednome od njih i bas je u tom trenutku dosla sva ostala policija i zatekla ga sa oruzjem u ruci koje je jos k tome sklono samoopaljenju pa je okinulo jos koji rafal... on se u biti kaje sto se uopce isao mijesati i sto se nasao na krivome mjestu u krivo vrijeme...jedino ne znam sta svizac sa cokoladom i omotom ima sa tim...

  • DJEVICA 14.10.2009.

    Pa još će ispasti da se policajac sam ubio.

  • brko1 14.10.2009.

    Koliko često vježbaju gađanje naši policioti, nije čudno da pogode krivoga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare