To je to što me zanima!

Jedan poginuli u stravičnom sudaru tri auta kod Posedarja

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila između Posedarja i Masleničkog mosta, a u nesreći su sudjelovala tri vozila hrvatskih nacionalnih oznaka, kažu u policiji
Vidi originalni članak

Danas oko 12 sati u Posedarju kraj Zadra sudarila su se tri vozila. Jedan čovjek je poginuo, a još dvoje je ozlijeđeno te ih je prevezla Hitna medicinska pomoć, a zbrinuti su u zadarskoj Općoj bolnici. Težina njihovih ozljeda još nije poznata.

Nesreća se dogodila na državnoj cesti D8, a poginuli vozač se kretao iz smjera Posedarja prema Masleničkom mostu.

Iz za sada neutvrđenih razloga, poginuli muškarac je svojim vozilom zadarskih registracijskih oznaka prešao u suprotni trak te udario u vozilo vukovarskih registracija. Neposredno nakon toga je još jedno vozilo, također zadarskih registracija, naletjelo na sudarena vozila.

Policija provodi očevid nakon kojeg bi se trebali utvrditi svi detalji ove nesreće, a promet tom dionicom je obustavljen i preusmjeren na obilazne pravce.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • neutina 07.07.2018.

    sadilinikada,nije cesta uzela ništa.Uzela je ljudska glupost i nepažnja u toku vožnje,jer tko se na očito lošoj cesti pomaša kao da je na savršenoj cesti,zaziva nesreću.

  • EU LAW 06.07.2018.

    Prije dva dana sam ostavio komentar o stanju na cestama u Dalmacijii krajnje je vrijeme da Policija poduzme sva raspoloziva sredstva i ukroti vozace na cestama u dalmaciji.

  • svanuće 06.07.2018.

    Teške nesreće sve češće i što reći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare