To je to što me zanima!

U požaru obiteljske kuće kod Virovitice izgorio je muškarac

Požar je buknuo u trenutku nepažnje vlasnika iz još uvijek neutvrđenih razloga. Uzrok smrti još uvijek nije poznat, no najvjerojatnije se radi o gušenju dimom
Vidi originalni članak

Još jedan život je uzela nepažnja i nesavjesna briga o ogrjevu. U utorak oko 19 sati se u mjestu Velika Trapinska 20-ak kilometara od Virovitice u svojoj obiteljskoj kući izgorio čovjek. Usprkos brzoj vatrogasnoj intervenciji, nesretnom čovjeku nije bilo spasa. Mjesto nesreće je njegova obiteljska kuća, a požar je buknuo u trenutku nepažnje vlasnika iz još uvijek neutvrđenih razloga. 

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je bio težeg imovinskog stanja, živio je sam i bio je korisnik Centra socijalne pomoći. Uzrok smrti još uvijek nije poznat, no najvjerojatnije se radi o smrti uzrokovanoj gušenjem dimom. Policijski očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • KristijanToplak 30.01.2013.

    Poštovani, zahvaljujem na Vašem odgovoru... No, vijest koja je ovdje objavljena je "preuzeta"s linka koji je postavljen. Profesionalno bi bilo, makar navesti izvor od kud je vijest "prepisana". Zahvaljujem

  • KristijanToplak 29.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 29.01.2013.

    Žao mi je čovjeka, ali moram pitat kakvo je to "teže imovinsko stanje"? je ovi novinari svašta napišu i ostanu živi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare